מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר לגן חדש באמצע השנהרונית07/02/2010
שלום. אני בת 32 רווקה חד הורית,אמא לילדה בת 3. גרתי עם ילדתי לבד שנתיים בדרום הארץ ועליתי למרכז לגור עם הוריי. דבר שהיה אמור להסתכם בחודשיים שלושה, והפך לשנה וחצי. אני מאוד רוצה לעבור עם ביתי לתל אביב כדי לחוות את הזמן שלנו יחד, בפרטיות.
שאלתי העיקרית היא, על מעבר הגן באמצע השנה.
ביתי כבר מכירה את הגננת ואת הילדים, ולהעביר אותה עכשיו פתאום למסגרת שונה, קצת מלחיץ אותי. היא ילדה שבסופו של דבר מסתדרת ומשתלבת , אבל לוקח לה זמן.
יכול להיות שאולי , אם נעבור, מתישהו נחזור לגור במושב, לאחר שנבנה בית (שהוא נמצא בתהליכי הכנה, ויקח לבנות בערך שנה , שנה וחצי).
האם אני מזעזעת את הילדה בצורה חמורה?
א. המעבר לתל אביב
ב. ואולי בעוד שנתיים לחזור שוב למושב
הבנתי מכולם, שכשלאמא טוב, אז לילדה טוב. אז לאמא שלה לא טוב. חנוק לי, קשה לי,ולא טוב בקיצור. מעבר לזה כל חבריי נמצאים בתל אביב, אומנם מרחק של חצי שעה נסיעה, אבל עדיין, רחוק. גם למצוא בן זוג, יהיה יותר קל מחוץ לבועה....
(העבודה שלי גם בתל אביב).
אשמח לקבל תשובה . אני נקרעת.
שבוע מרתק עם מלא אור. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר באמצע שנה
סמדר ריינר07/02/2010שלום רונית,
זו התלבטות קשה, ונוצר מצב שאתן כאיו צריכות לבוא אחת על חשבון השניה. אני לא בטוחה שיש לי תשובה בשבילך. ברור שעבור הילדה לא טובים המעברים, וברור שטוב לה שלאמה יהיה טוב. השאלה היא אם אמה יכולה לדחות מעט סיפוקים ולהמתין עד סוף השנה. זה לא ויתור טואטלי על כל התכניות, החברים ומציאת בן זוג, אלא רק דחיה של מספר חודשים. ויתור קטן שנראה לי שבכל זאת עדיף שאמא תעשה ולא הילדה. בינתיים אפשר לשקול נסיעה לסופי שבוע ארוכים בעיר לבילוי עם חברים ולדייטים, או חופשות קצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)