מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה הבעיה?ברוך רחלי07/02/2010
שלום רב
בתי לינוי בת 8 בכיתה ג' , יש לה רצון ללמוד אך עצלנות מאוד לא ברורה,
דוגמאות: עשתה מבחן בחשבון קיבלה 62 עברה עליו בבית ידעה הכול
אין ספור פעמים הסברתי כי בהנדסה עובדים עם סרגל אך מסרטטת קווים ללא סרגל וכמובן
שהם עקומים ומעוותים את התוצאות הנכונות,שוכחת לעדכן אותנו בהודעות שהמורה אמרה בכיתה
בע"פ (הרבה פעמים) ,קוראת שאלות במהירות ואומרת שלא הבינה מה לעשות, מתמצת מאוד את
התשובות לשאלות, מפספסת לעיתים לענות על חלק מהשאלות מתוך טענה שלא שמה לב
האם תיאור מקרים הנ"ל יכול להצביע על בעיה כל שהיא?
ברצוני לציין שאני יושבת איתה מידי יום על השיעורים . האם המצב נוצר מתלות בעזרתי?
אשמח לכיוון כלשהו , ברוך רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבעיה
סמדר ריינר08/02/2010שלום רחלי,
לא ניתן לערוך אבחון כזה דרך האינטרנט, וזה גם לא אחראי ולא רציני. הבעיה יכולה לנבוע ממספר מוקדים שאני יכולה לחשוב עליהם כרגע:
1. בעיית קשב וריכוז או קשיי למידה כלשהם (לא קשור לאינטילגנציה, יכולה להיות מאוד אינטילגנטית)
2. ייתכן שזו תגובה שלה אכן לתלות שאת מייצרת.
3. ייתכן וזו תגובה שלה ללחץ שאת מייצרת.
מעבר לזה יש בודאי אפשרויות נוספות שאני לא יכולה לדעת כרגע כיוון שאני לא מכירה אתכם.
כדאי להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר ולבדוק ביחד מה הבעיה ואיך ניתן לאבחן אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)