בעיות בזהות המינית??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות בזהות המינית??
    עדן
    08/02/2010

היי,
    אנחנו הורים בני 30+ לשני ילדים, הקטנה בת 1.7 שנים
    בני בני 5.5 אינטלגנט מאוד (למרות ההמלצות לא עשיתי לו מבחן מחוננות) ללא בעיות התנהכות מיוחדות, וללא בעיות חברתיות., שפה עשירה התחיל לדבר מאוד מוקדם
    החל מגיל צעיר (שנה פלוס) הילד משחק משחקי תפקידים שרובם נשיים, כמו למשל, נכנס לדמות הגננת כולל התנהגות ודיבור בלשון נקבה. בהתחלה זה היה מאוד נחמד ומבדר והוסבר לי כי זה משחק תפקידים ברמה גבוהה מאוד ובדכ" היה גורר גם את חבריו למשחקים אלו.
    לאחרונה, החל להגיד שהיה ורצה להיות בת, היה רוצה חצאית, מצייר (מאוד מוכשר בציור) דמיות עם אלמנטים נשיים (כמו לב עם צמות).אציין כי הילד הוא מנהיג חברתי אוהב דם משחקי בנים ויש לו דמויות חיקוי גבריות בלי סוף.
    איו לנו בעיה עם הזהות המינית של הילד בעתיד מה שמטריד אותנו זה האם יש לו בעיה בזהות המגדרית כרגע, בנוסף לחרדות שהחלו בשנה האחרונה, בעיקר בלילות, והגננת אומרת שהוא כל הזמן מחפש חיזוקים ומנסה להיות "בסדר" כאילו שהוא מרגיש לא בסדר תחום אחר.

בכל מקרה אנחנו לא מעודדים את התופעה אך גם לא מחזקים אותה.

לאן לפנות מה לעשות? בעלי כבר חושש שיש בעיה אצלו באהבהות .... :)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזהות המינית??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת...

עדן
    08/02/2010

אציין שיש לו לאחורנה קושי בשינויים כמו למשל לקוח לו זמן להכנס ליום הולדת לפעמים 20 דקות ורק לאחר שאני ממש מכריחה אותו הוא נכנס לחדר ולבסוף גם הופך לכוכב היומולדת ומשתתף למרות שדרשתי ממנו רק להיות נוכח. הוא ממש חרד כשהוא מגיע למקום הומה ילדים או אנשים זרים בד"כ הוא ילד חברותי ויפה והוא מודע לכך. אני לא מבינה מה עובר עליו... נא תשובה בהקדם... למי לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית

סמדר ריינר
    08/02/2010

שלום עדן,
    קודם כל נראה שיש מצוקה כלשהי שמתבטאת בחרדות. כרגע לא ידוע לי אם זה קשור לעניין הזהות המינית שתארת, אם כי יכול להיות קשר מסויים. את יכולה לברר דרך פסיכולוגית הגן מהם האפשרויות הטיפוליות הציבוריות או הפרטיות באיזור מגוריכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו