בן 10 ופורנו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • בן 10 ופורנו
    יפית
    09/02/2010

    בשבוע האחרון הבחנתי שבני בן ה-10, נלחץ בכל פעם שאני נכנסת לחדר וכאילו סוגר את העמוד שהוא צופה בו באינטרנט. בדקתי בהיסטוריה וגיליתי שהוא נכנס לאתרי פורנו. רציתי לשאול איך לפנות אליו? מה להסביר? האם כשיגלה שאני יודעת, הוא יפסיק לשתף אותי בדברים אחרים? איך לעשות זאת בצורה עדינה ולא פוגעת?
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 10 ופורנו

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ילד בן 10 ופורנו

    סמדר ריינר
    09/02/2010

    שלום יפית,
    לא ברור לי הקשר שעשית בין העובדה שהילד יגלה שאת יודעת ולכן לא ישתף אותך, הרי זה א שכאן הוא כן גילה לך.
    לדעתי זה גם תלוי בתגובה שלך. כדאי לדבר איתו על כך שזה טבעי שהוא סקרן לגבי מין. וחשוב שהוא ידע, שהמין שרואים בסרטי פורנו לא תואם כל כך יחסים בין גבר לאשה במציאות. אולי כדאי, אם האבא של הילד בתמונה שהוא יעשה את השיחה הזו כשיחת גברים ויאפשר באותה הזדמנות לילד לשאול אותו דברים שמעניינים אותו בנושא. עדיף שהוא יקבל את האינפורמציה מכם ולא באופן הזה. הייתי גם חוסמת, בלי בושה את האתרים האלה. עם כל הכבוד, אתם עדיין ההורים, ומתר לכם שתהיה ילכם שליטה על חומר מזיק שמגיע אל הבן שלכם.
    כל זה בלי להאשים אותו או לגנות אותו, אלא רק להסביר לו שזה לא משקף, ונותן תמונה מעוותת ומשפילה של יחסים בין גבר לאשה, אבל הסקרנות שלו וההתעניינות שלו במין הם טבעיות ובמקום, הוא לא עשה שום דבר רע, אבל אתם רוצים להגן עליו מזה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו