התלבטות לגבי כיתה א'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי כיתה א'
    מלי
    12/02/2010

ביתי ילידת סוף נובמבר ובגן חובה ואנו מתלבטים מאוד לגבי שנה הבאה מבחינה שכלית היא מצוינת וכן מבחינה רגשית היא ממוצעת ובסדר היא ילדה חברותית במיוחד ואהובה מאוד בגן מצד שני היא מתקשה ביצירת קשר ראשוני ומתבישת מאוד גם לבקש משהו משכנה או בקשה מיוחדת מהגננת קשה לה אבל אחרי שהקרח נשבר היא מדהימה...הגננת אומרת שהיא לא רואה סיבה להשאיר בגן שנה נוספת מלבד זה שהיא מאוד מאוד תחרותיתוהשגית (האם זו סיבה?) גם באבחון בכניסה לבי"ס המאבחנת לא ראתה סיבה להשאיר אבל אמרה לי לקחת בחשבון שרק 5% מההורים לילדים בגיל זה מעלים (שוב האם זה סיבה מספקת להשאיר?) נקודה נוספת הילדה קטנה ונמוכה כך שמבחינה חיצונית זה לא יפריע לה אם תשאר אנחנו מתלבטים מאוד אם להשאיר אותה רק בגלל הגיל והגובה וההתמודדות עם ילדים שגדולים ממנה כמעט בשנה שכרגע בגן היא מתמודדת מצוין האם בבי"ס זה יכול להשתנות? אשמח לשמוע את דעתכם עצתכם..... תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי כיתה א'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה לא'

ליאת גרוס
    12/02/2010

שלום מלי
    בעבר היו משאירים ילדים רבים שנה נוספת בגן מתוך הנחה שזה לא יכול להזיק...
    כיום הבינו שיש מחיר להשארת ילדים ורק אם יש סיבה טובה להשאיר אז משאירים. זה לא נכון שרק 5 אחוז מעלים.
    הדברים שציינת לא נראים לי מצדיקים השארה. אם מבחינה רגשית וקוגנטיבית היא בשלה אני ממליצה להעלות.
    האם רב חברותיה עולות לא' ? האם היא רוצה לעלות לא' ומתעניינת בלימוד האותיות ? במידה והתשובות הנ"ל חיוביות, כדאי להעלות לא'.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו