הילדה תפסה אותנו באמצע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילדה תפסה אותנו באמצע
    אילה
    14/02/2010

שלום,
    פעם ראשונה שזה קורה: הבת שלי, בת 9, תפסה אותי ואת חבר שלי (שנינו גרושים) באמצע סקס, כי שכחתי לנעול את הדלת. לא ברור מה היא ראתה, כי הייתה מטושטשת, אמצע הלילה, ויכול להיות שמנורת השולחן סינוורה אותה, יכול להיות שלא. חבר חדש, 3 חודשים. הילדה מכירה אותו כאבא של..(יש לו 2 בנות, לי 3, והילדים משחקים יחד, דאגנו להתנהג יפה ליד הילדים, שלא לחשוף את הקשר האינטימי עד עכשיו).
    מה לעשות: לדבר איתה? לא לדבר ולחכות לסימנים ממנה?
    האם זה יכול לגרום לה לדחות אותו?
    זקוקה לעזרתכם, תודה. אילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילדה תפסה אותנו באמצע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילדה תפסה באמצע

סמדר ריינר
    14/02/2010

שלום אילה,
    אכן מצב מביך ומעורר שאלות רבות. מעניין שמכל השאלות מה שבחרת להדגיש הוא האם זה יגרום לה לדחות אותו. בכך זה נשמע שאת יותר דואגת לחבר מאשר לה. (אני לא אומרת שזה באמת כך, אבל זה מה שפירטת בשאלה). השאלה האם היא היא תדחה אותו או לא, לא קשור בהכרח למה שהיא ראתה אלא למערכת היחסים בבית, הקשר עם אביה, והתחושה עד כמה הקשר החדש שלך בא על חשבונה. אני יוצאת מתוך הנחה שמשהו היא ראתה, גם אם לא את הפרטים של הפעילות שלכם, היא כן חשה וראתה טוב מאוד שכשהיא צריכה את אמא בלילה אמא הייתה עם מישהו אחר, וזו הייתה הפתעה מסויימת (בהנחה כמובן שעד עכשיו היא לא ראתה ולא שמעה כלום, מה שאני קצת בספק לגביו).
    בהחלט יש מקום לשוחח איתה, להגיד לה שקרה משהו מביך בלילה, היא חיפשה אותך וראתה שאת עסוקה עם מישהו אחר, וחושב לך לשמוע איך מרגישה ומה היא חושבת. לא הייתי עושה חקירה מה בדיוק היא ראתה אלא יותר מתייחסת לרגשות שלה. היא יכולה להעלות כל מיני דברים, החל מחששות שונים, ביקורת, גועל, סקרנות, שמחה בשבילך, עלבון וכעס וכו'. הייתי מקשיבה לכל מה שעולה בלי התגוננות, ובלי לחשוב כרגע על החבר ועל מה זה יעשה למערכת היחסים, נותנת לה להיות במקום הראשון, לאורך השיחה, ומנסה לדבר איתה על כך שמה שלא יהיה טובתה תמיד חשובה לך, למרות שיש לך גם חיים פרטיים. ושאכן לא דיברת על כך איתה מקודם והיא לא ידעה אבל עכשיו היא יודעת, ואת מכבדת את כל התחושות שלה לגבי הנושא. וכמו כן כדאי להנהיג שבבית נכנסים רק אחרי דפיקה בדלת לחדר של מישהו, וזה אמור גם לגבייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו