התעללות בגן-כן או לא?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התעללות בגן-כן או לא?
    רוני
    14/02/2010

בני בן ה-3.5 נמצא בגן פרטי שנחשב על פי הורים רבים כגן מעולה. הכנסתי אותו לגן בשנה שעברה הוא התפתח מאוד ולמד לדבר לאחר חצי שנה הוא טען שאחת הסייעות מתוך 4 הרביצה לו על הילד, ביררנו את העניין עם הגננת והיא טענה שלא נברא דבר כזה לאחר תקופת זמן מסוימת שוב הוא התלונן שהגננת הרביצה לו ולאחר תקופה הוא לא התלונן שוב- כל יום אנחנו שואלים אותו איך היה בגן- הבנו שכנראה הוא פירש כעס מהגננת כמכות. השנה שוב החלו תלונות הוא טען שהגננת נתנה לו מכה ביד ובעטה בו כי הוא התנהג לא יםפה, הלכתי לגננת היא ממש התעצבנה ואמרה שילדים בגיל הזה מדמיינים ונתנה לי דוגמאות אבל החשש נשאר עדיין, השבוע כשבאתי לקחת אותו היא מסרה שהוא מתנהג לא יפה וכסייעת לקחה אותו והושיבה אותו הוא צעק מה את מרביצה לי- היא טוענת שכולם ראו ולא היה דבר והיום כשלקחתי אותו שוב לגן הוא אמר לי ברכב שסייעת אחרת מושכת להם באוזניים וזה כואב לו- כל פעם שהוא מספר לי דבר כזה אני שואלת הרבה פעמים והוא עיקבי ובפעם השמונה הוא אומר לי לא מה פתאום לא הרביצו לי בגן זה הילדים מרביצים ונוקב בשמות.
    אני משתצגעת מה לעשות? זה נכון שהם מדמיינים?להוציא אותו מהגן- להכניס מצלמה ואיך? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעללות בגן-כן או לא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעללות בגן

סמדר ריינר
    14/02/2010

שלום רוני,
    אני לא חוקרת משטרה, וקצת קשה לי לייעץ לך. גם קצת קשה לי להאמין שילד ימציא בעקביות כזו דבר כזה. מה אומרות האימהות האחרות? האם גם הילדים שלהם "ממציאים" אותו דבר? האם הילד שך בדרך כלל ממציא? ועוד דברים כאלה?
    נראה לי שההורים צריכים להתארגן ולבדוק טוב יותר, או על ידי הגעות פתע לגן, או על ידי הצלבת הדיווחים של הילדים ואז להחליט איך להתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו