בכי קורע לב מתוך שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי קורע לב מתוך שינה
    אמא אוהבת
    15/02/2010

היי בוקר טוב- ראשית תודה רבה לכם על עבודת המלאכים שאתם עושים.
    יש לי נסיך בן 6 חודשים ובשבועיים האחרונים הוא מתעורר מתוך שינה ללא כל קשר לרעב , קור או חום בבכי קורע לב- אפילו עם דמעות. אחרי שאני מרימה אותו קצת ומטיילת איתו בבית הוא בדרך כלל נרגע וחוזר לישון. מאז שזה התחיל העברתי אותו לישון איתי ועם בעלי במיטה, כי זה לא מפריע לנו ואנו בעד להעניק לו ביטחון.
    השוני שהיה לו בשבועיים האלו הוא- גם מטפלת חדשה וגם ילדה נוספת שהכנסנו יחד איתו.
    במהלך היום הוא מקסים וגם בערב, הוא צוחק המון משחק וממש מלבלב אבל רק בלילה מתוך שינה הוא צורח. יש לכם השארה מה יכול לגרום לכך??
    אני אודה לכם אם תתנו לי כיוון לפחות. בתודה מראש וברכת יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי קורע לב מתוך שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה מדלגים על שאלתי???

אמא אוהבת
    15/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביעותים?

נעמה סבג שמש
    16/02/2010

שלום לך,

האם הילד בוכה מתוך שינה עם עיניים עצומות? יכול להיות שמדובר בביעותים. במצב כזה אין הרבה מה לעשות מלבד לחבק וללטף. התופעה הזו אופיינית לגיל זה.

כמו כן, קרוב לוודאי שיש קשר לשינוי שעבר בסדר היום ובעזיבה את אמא.

לא הייתי מכניסה אותו למיטת ההורים כי זה לא יפתור את הבעיה וייצור בעיה חדשה.

בהצלחה,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו