מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בכי קורע לב מתוך שינהאמא אוהבת15/02/2010
היי בוקר טוב- ראשית תודה רבה לכם על עבודת המלאכים שאתם עושים.
יש לי נסיך בן 6 חודשים ובשבועיים האחרונים הוא מתעורר מתוך שינה ללא כל קשר לרעב , קור או חום בבכי קורע לב- אפילו עם דמעות. אחרי שאני מרימה אותו קצת ומטיילת איתו בבית הוא בדרך כלל נרגע וחוזר לישון. מאז שזה התחיל העברתי אותו לישון איתי ועם בעלי במיטה, כי זה לא מפריע לנו ואנו בעד להעניק לו ביטחון.
השוני שהיה לו בשבועיים האלו הוא- גם מטפלת חדשה וגם ילדה נוספת שהכנסנו יחד איתו.
במהלך היום הוא מקסים וגם בערב, הוא צוחק המון משחק וממש מלבלב אבל רק בלילה מתוך שינה הוא צורח. יש לכם השארה מה יכול לגרום לכך??
אני אודה לכם אם תתנו לי כיוון לפחות. בתודה מראש וברכת יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על שאלתי???
אמא אוהבת15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביעותים?
נעמה סבג שמש16/02/2010שלום לך,
האם הילד בוכה מתוך שינה עם עיניים עצומות? יכול להיות שמדובר בביעותים. במצב כזה אין הרבה מה לעשות מלבד לחבק וללטף. התופעה הזו אופיינית לגיל זה.
כמו כן, קרוב לוודאי שיש קשר לשינוי שעבר בסדר היום ובעזיבה את אמא.
לא הייתי מכניסה אותו למיטת ההורים כי זה לא יפתור את הבעיה וייצור בעיה חדשה.
בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)