מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר פרגון ועיוות האמת אצל ילדיםmama16/02/2010
אירחנו בביתנו מס' ילדים מכתתה של בתי, "במסגרת בית מארח" עשינו פעילויות מעניינות ומגוונות, יכולתי לראות על פניהם את ההנאה הגדולה. כאשר ההורים הגיעו לקחת את ילדיהם , הם ביקשו להישאר עוד שעה, ומבחינתי זה יתאפשר במיוחד שאני רואה שכולם נהנים ומשחקים מאוד יפה.בפעילות הילדים שיחקו י צרו ואפו וראו ניסויים מעניינים.
למחרת המורה שאלה, איך היה ? כל הילדים שהיו בביתנו למעט אחת לא סיפרו, לא פרגנו, אינני יודעת למה, יכול להיות שהם גם מתביישים.... אך אחת הילדות אמרה: "היה משעמם ,זהו! (ולאמא שלה וגם לי בנפרד היא ציינה שנהנתה)
המורה הופתעה מהתגובה משום שגם היא הייתה נוכחת בחלק מהזמן בפעילות שהיו בביתנו.
הסיטואציה הזו צרמה לבת שלי וכמובן כך גם הרגשתי
ברצוני לשאול: מדוע ילדים לא אומרים את האמת?
מדוע אין פרגון?
וכיצד מתגברים על התחושה הקשה והטעם המר מהתגובות הללו.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר פירגון
סמדר ריינר16/02/2010שלום MAMA,
לא ציינת את גיל הילדים. קשה לדעת ממה נובע חוסר הפירגון. אני מניחה שאת הפרטים שמעת מבתך, ואם זה אכן כך קחי בחשבון שיכול להיות שהיה יותר פירגון ממה שהיא אמרה לך, אך היא שמעה רק את הילדה שאמרה שהיה משעמם וזה כיסה על כל התגובות האחרות שהיו.
ייתכן שאותה ילדה ספציפית חשה קנאה, אולי כשהיה אצלה בבית היה פחות מוצלח, או שהיא בטוחה שאם היה זה לא היה מוצלח באותה מידה וכו'. בכל אופן אני הייתי בודקת את הדיווח שאף אחד לא פירגן האם הוא עובדה או התרשמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)