חוסר פרגון ועיוות האמת אצל ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר פרגון ועיוות האמת אצל ילדים
    mama
    16/02/2010

אירחנו בביתנו מס' ילדים מכתתה של בתי, "במסגרת בית מארח" עשינו פעילויות מעניינות ומגוונות, יכולתי לראות על פניהם את ההנאה הגדולה. כאשר ההורים הגיעו לקחת את ילדיהם , הם ביקשו להישאר עוד שעה, ומבחינתי זה יתאפשר במיוחד שאני רואה שכולם נהנים ומשחקים מאוד יפה.בפעילות הילדים שיחקו י צרו ואפו וראו ניסויים מעניינים.
    למחרת המורה שאלה, איך היה ? כל הילדים שהיו בביתנו למעט אחת לא סיפרו, לא פרגנו, אינני יודעת למה, יכול להיות שהם גם מתביישים.... אך אחת הילדות אמרה: "היה משעמם ,זהו! (ולאמא שלה וגם לי בנפרד היא ציינה שנהנתה)
    המורה הופתעה מהתגובה משום שגם היא הייתה נוכחת בחלק מהזמן בפעילות שהיו בביתנו.
    הסיטואציה הזו צרמה לבת שלי וכמובן כך גם הרגשתי
    ברצוני לשאול: מדוע ילדים לא אומרים את האמת?
    מדוע אין פרגון?
    וכיצד מתגברים על התחושה הקשה והטעם המר מהתגובות הללו.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר פירגון

סמדר ריינר
    16/02/2010

שלום MAMA,
    לא ציינת את גיל הילדים. קשה לדעת ממה נובע חוסר הפירגון. אני מניחה שאת הפרטים שמעת מבתך, ואם זה אכן כך קחי בחשבון שיכול להיות שהיה יותר פירגון ממה שהיא אמרה לך, אך היא שמעה רק את הילדה שאמרה שהיה משעמם וזה כיסה על כל התגובות האחרות שהיו.
    ייתכן שאותה ילדה ספציפית חשה קנאה, אולי כשהיה אצלה בבית היה פחות מוצלח, או שהיא בטוחה שאם היה זה לא היה מוצלח באותה מידה וכו'. בכל אופן אני הייתי בודקת את הדיווח שאף אחד לא פירגן האם הוא עובדה או התרשמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו