גירושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושים
    ורד
    16/02/2010

אני אמא לילדה בת שש, בעלי ואני נפרדנו כאשר ליהי (ילדתי) היתה בת תשעה חודשים, לאחר כמחצית השנה נכנסתי לקשר אותו אני מנהלת עד היום, כולל מגורים משותפים בשלוש שנים האחרונות. במהלך חמש שנות החברות נפרדנו כפעמיים כאשר הילדה היתה בת שלוש ובת ארבע. בן זוגי (לו אין ילדים) מעריץ את ליהי, והיא אותו. היא שותפה פעילה בחיינו, מצטרפת אלינו לחופשות, מסעדות וכדומה .
    הקשר של ליהי עם אביה מעולה, ראוי לציין כי הקשר מתקיים פעם בשבוע לארבע שעות ושישי שבת פעם בחודש.
    לאחרונה ליהי התחילה לבכות ולהתלונן כי היא רוצה שאבא ואמא יחזרו, שאבא יגור איתנו, למה אבא לא גר איתנו , אם עמי (בן זוגי )יעזוב אבא יחזור וכדומה?. הסברתי לה שאין קשר לבן זוגי, ואבא שלה ואני לא נחזור לחיות יחד, הסברתי לה כי שנינו אוהבים ודואגים לה. קניתי לה את הספר סוגי משפחות קראנו יחד. אך היא עדיין מתעקשת. הגננת בגן הפנתה את תשומת ליבי כי ליהי במצב ריגשי עדין (יכולה לבכות באמצע מפגש ) ראוי לציין כי בגן נלמד לאחרונה נושא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים

סמדר ריינר
    16/02/2010

שלום ורד,
    את פירטת את המצב אך לא את השאלה. לא כל כך ברור מה השאלה שלך. באופן כללי, לא בטוח שהמצב הרגיש שהגננת מתארת אכן קשור לנושא שאת מעלה. אולי יש עוד דברים שקורים.
    בכל אופן, יכול להיות שרק לאחרונה בתך נהייתה מודעת לכך שמשהו כביכול "לא תקין" במשפחתכם (את מציינת שלמדו את נושא המשפחה בגן). והיא מתאבלת על כך. את הסברת לה כמיטב יכולתך, וכרגע ההסברים לא מרגיעים. היא רוצה את המקור, היא רוצה את אבא ואמא ביחד. אני חושבת שאין לך ברירה אלא לקבל את זה שזה מה שהיא רוצה בלי להמשיך ולנסות להרגיע אותה כרגע. אלא פשוט לקבל את זה שזה נורא עצוב מבחינתה שאבא ואמא שלה כבר לא אוהבים אחד את השניה והם לא ביחד. יכול להיות שמרוב נסיונות להסביר לה את המציאות את חוסמת לה את האפשרות להרגיש רע עם זה כמה שהיא צריכה עד שזה יעבור לה, ורוצה שנורא מהר היא תבין את המצב ותוותר. אז כנראה שזה לא יקרה מהר וצריך לכבד את הזמן שהיא צריכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו