זהות מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    merav
    17/02/2010

יש לי ילד בן 8 שמאז שהיה קטן נמשך יותר לדברים של בנות יש לציין שהוא ילד מאוד עדין יש לו קול ודיבור עדינים אוהב משחקים של בנות תמיד מעדיף דברים בצבע ורוד וכו'.
    בבית הוא ילד סנדויץ בין שני בנים .ואני לא לובשת שמלות או מתאפרת לכן קצת מוזר לי כל ההתנהגות הזאת.האם יש צורך ללכת ליעוץ בנושא ?אני לא מראה לו שום לחץ ולפעמים צוחקת איתו על הנושא יש לציין שהוא יודע שהתנהגותו אינה מקובלת אך זה לא מפריע לו
    אשמח לקבל את דעתך המקצועית בנושא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית

סמדר ריינר
    17/02/2010

שלום מירב,
    התשובה לשאלה אם ללכת לייעוץ תלויה באם זה מפריע לך או לא. לילד זה כנראה לא מפריע, אז קודם כל השאלה היא איפה הבעיה. אם זה מטריד אותך, את צריכה לנסח לעצמך מה מטריד אותך בזה ולפנות לייעוץ קודם לעצמך ואז לחשוב ביחד אם גם הילד זקוק לטיפול ואם כן אז במה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך זהות מינית

merav
    17/02/2010

שאלתי היא האם זה נורמלי או שלילד יש בעיה בזהות המינית ?חשבתי שזה יעבור כשיגדל אבל הוא עדיין מעדיף "דברים של בנות".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית

סמדר ריינר
    18/02/2010

שלום מירב,
    זה עדיין מוקדם לדעת. לא מחייב שזה יישאר כך, אך יש גם אפשרות כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו