"לא אוהבת את אבא"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• "לא אוהבת את אבא"
    עינב
    17/02/2010

שלום, בתי בת שנתיים וחצי, כל הזמן אומרת שהיא לא אוהבת את אבא, לא רוצה להיות איתו, לא מעוניינת שיקלח אותה, ייקח אותה לשירותים, ישים לה קלטת וידאו, ישחק איתה, או כל דבר אחר. היא צורחת: אמא, אמא, רק אמא, לך מפה, אני לא אוהבת אותך, ולפעמים מרימה יד כאילו לתת מכה, ועוד....
    בעלי שכל כך משתדל לרצות אותה ממש נעלב ממנה. יש פעמים שהוא מנסה להתחנף, פעמים שהוא כועס ואומר לה שהוא נעלב, ולצערי לעיתים נדירות אומר לה אם ככה גם אבא לא אוהב אותך.
    אציין כי תמיד הייתה לה העדפה מובהקת אליי, מעטות הפעמים שקרה שהיא לא רצתה אותי והעדיפה אותו.
    הם לעיתים משחקים והוא מקפיץ אותה ומצחיק אותה, אבל אחרי כמה דקות היא באה אליי ושוב לא רוצה אותו.
    איך מתמודדים עם זה? הגיוני שהילדה לא אוהבת את אבא שלה?
    היא בתנו הבכורה (והיחידה נכון לעכשיו) מה יהיה עם עוד ילדים?
    בעלי לא עובד עד מאוחר, בשש בערב הוא כבר בבית, כך שלא נראה לי שזה בגלל שהיא לא רואה אותו הרבה..., אמנם אני לוקחת ומחזירה מהגן ונמצאת איתה מ4 עד 6, אבל הגיוני שזה מה שיגרום לילדה לאהוב אותי יותר?
    לעזרתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "לא אוהבת את אבא"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוהבת את אבא

סמדר ריינר
    18/02/2010

שלום עינב,
    אני לא חושבת שהילדה שלכם באמת לא אוהבת את אבא. גם לא ייתכן שהיא מכתיבה בבית מי מקלח אותה וכו'. זה עניין של גבולות לא של אהבה. אין מה להיעלב ממנה. כשההחלטה היא שאבא יעשה עבורה דברים, אז אתם קובעים את זה. יש לילדה הרבה כח בבית, ויכול להיות שזה קשור גם לחולשתו של בעלך ולהעלבות שלו. אני מבינה שיש בזה משהו מעליב, אבל אתם אנשים מבוגרים והיא בת שנתיים ואתם אמורים להתגבר על זה ולקחת את תפקידכם כהורים. הערכתי היא שאחרי תקופה של התסגלות לגבולות חדשים בעניין הזה ולכך שלא עושים סיפור מזה יותר, היחס שלה ישתנה לטובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו