פחד מגברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מגברים
    יעל
    17/02/2010

בתי בת 3.8 מפחדת מגברים. זה מתבטא בעיקר בפחד ללכת לבד לחברה (כמעט כל חברה) כשאבא שלה בבית. ישנם גברים מסוימים מהם היא לא מפחדת , אבל מהרוב כן.
    היא לא נראית כמו ילדה שעברה טראומה, היא שמחה ועליזה ואין לה פחדים אחרים (חוץ מלפעמים בלילה, אבל לא משהו חריג), והיא מעולם לא הזכירה שגבר עשה לה משהו לא נעים. היא כמעט תמיד בפיקוח שלנו והולכת למעט חברות לבד ולסבא וסבתא לבד, כלומר סיכוי קלוש שמישהו עשה לה משהו טראומתי.
    האם זהו פחד נורמלי, האם אני צריכה לתחקר אותה יותר לסיבת הפחד? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מגברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מגברים

סמדר ריינר
    17/02/2010

שלום יעל,
    אני לא יודעת מה זה פחד נורמלי, אם את מתכוונת שפחד מהסוג הזה הוא אופייני לגיל אז התשובה היא לא.
    קודם כל כדאי כן לשאול אותה מפורשות האם עשו לה משהו לא נעים, כי אם קרה דבר כזה יכול להיות שאמרו לה לא לספר ולכן היא לא מספרת.
    כיוון אחר שיכול להיות הוא שהיא ראתה גברים במשפחה מתפרצים, כועסים או מתנהגים בצורה שמפחידה אותה.
    שני הכיוונים האלה הם השערות בלבד כמובן, ובכלל לא בטוח שיש סיבה לדאגה בכיוון הזה. אבל אני חושבת שעדיף לבדוק מאשר לא לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו