בני עוד מעט בן 4 ועושה קקי במכנסיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני עוד מעט בן 4 ועושה קקי במכנסיים
    שריתה
    18/02/2010

בני הראל עוד מעט בן 4 לפני חצי שנה התחילה אצלו תופעה מוזרה הוא עושה קקי במכנסיים בגן
    אציין שבבית הוא תמיד הולך לשירותים לעשות קקי הוא לא עושה פיפי בלילה אבל לפעמים יוצא לו קצת פיפי בזמן שהוא רץ לשירותים .
    מה שמדאיג אותי אותי שהוא עושה קקי במכנסיים יום כן יום לא בגן והיום הגננת פנתה אליי ואמרה לי לידו שמבחינתה זה לא מקובל והם לא מתכוונים להחליף לו אם הוא יעשה זאת כי הוא ילד גדול ,אני עושה עימו המון שיחות מבטיחה שאם יפסיק אני אקח אותו לחוג שאוהב או טיול או פאזל אבל הוא עדיין לא מפסיק ,
    אני חסרת עונים ואין לי מושג איך להפסיק לו את התופעה לפני שבועיים ילדתי את בני השלישי מה שהוסיף עליו עוד ,
    אשמח לקבל פתרונות איך לגרום לו להיגמל
    דרך אגב גמול מטיטולים מגיל שנתיים
    תודה מקרב לב שריתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנקופרזיס

סמדר ריינר
    18/02/2010

שלום שריתה,
    לא מדובר פה בגמילה, אלא בקושי ריגשי שבא לידי ביטוי באופן שאת מתארת, שכן הילד היה גמול כבר. כפי הנראה זו תופעה שנקראת אנקופרזיס, ויש לפנות לטיפול בנוגע אליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו