טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני הראל עוד מעט בן 4 לפני חצי שנה התחילה אצלו תופעה מוזרה הוא עושה קקי במכנסיים בגן אציין שבבית הוא תמיד הולך לשירותים לעשות קקי הוא לא עושה פיפי בלילה אבל לפעמים יוצא לו קצת פיפי בזמן שהוא רץ לשירותים . מה שמדאיג אותי אותי שהוא עושה קקי במכנסיים יום כן יום לא בגן והיום הגננת פנתה אליי ואמרה לי לידו שמבחינתה זה לא מקובל והם לא מתכוונים להחליף לו אם הוא יעשה זאת כי הוא ילד גדול ,אני עושה עימו המון שיחות מבטיחה שאם יפסיק אני אקח אותו לחוג שאוהב או טיול או פאזל אבל הוא עדיין לא מפסיק , אני חסרת עונים ואין לי מושג איך להפסיק לו את התופעה לפני שבועיים ילדתי את בני השלישי מה שהוסיף עליו עוד , אשמח לקבל פתרונות איך לגרום לו להיגמל דרך אגב גמול מטיטולים מגיל שנתיים תודה מקרב לב שריתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שריתה, לא מדובר פה בגמילה, אלא בקושי ריגשי שבא לידי ביטוי באופן שאת מתארת, שכן הילד היה גמול כבר. כפי הנראה זו תופעה שנקראת אנקופרזיס, ויש לפנות לטיפול בנוגע אליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד