הרגלי אכילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגלי אכילה
    ליאת
    12/10/2007

בני בן שנה וחצי , רזה (אחוזון 2).
    כל ארוחה עימו הופכת עבורי למאבק, בו אני מקריאה לו סיפורים ומנסה להעסיקו על מנת שיאכל.
    כאשר אינו מגלה עניין באוכל (וזה קורה המון.. כמעט כל פעם) אני נכנסת ללחץ עד כדי אובדן עשתונות פנימי, כעס ומרמור.
    אני לא יודעת איך להתמודד עם מצב זה, כולם אומרים לי לעזוב אותו ושבסוף הוא יכול ואני מנסה להשתחרר אבל זה קשה לי.
    היו מספר ימים שהסכמתי לוותר ובעלי האכיל אותו אבל בשבוע זה הוא ירד במשקל
    מה עלי לעשות? המצב גורם מתח ועצבים לפני כל ארוחה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי אכילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה

שרון באומל
    12/10/2007

שלום ליאת
    אני מציעה לך קודם כל לברר לעצמך מדוע העניין כ"כ מפריע לך. אני מבינה שקשה להתמודד עם ילד שלא אוכל טוב, אבל גם צריך לקבל את זה שיש ילדים שאוהבים לאכול ויש כאלה שלא, בדיוק כמו המבוגרים שבינינו....
    בנוסף, הייתי מנסה לחשוב על שינוי הרגלי האכילה, כיוון שלהעסיק אותו במשהו אחר ולדחוף לו אוכל כשהוא לא שם לב לא ניראה לי פתרון יעיל. אולי כדאי לקנות צלחות נחמדות, להציע מגוון חדש של אוכל, להציע לילד לעזור לך בהכנת האוכל (זה הרבה פעמים מאוד עוזר). ילד בגילו יכול, למשל, להוריד עגניות שרי מהגבעול שלהן, ואפשר אפילו לנסות לתת לו מקלף. אפשר להושיבו על השיש שיראה איך את מכינה כל מיני דברים וכו'.
    אני חושבת שהעצות "של כולם" דווקא נכונות הפעם, ואני לא ממליצה להפוך את שולחן האוכל לשדה קרב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו