.....לפני 3 שינם....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• .....לפני 3 שינם....
    אוקסנה
    21/02/2010

שלום. היום ילד שלי בן 3.6 שנים. לפני 3 שנים אני לא נתתי לילד להכניס לפה בטי-בר. עד היום ילד לא לועס לא מכניס אוכל לפה. העם זה בגלל מה שקרה לפני 3 שנים? קשה להמין שהוא זוכר זה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    .....לפני 3 שינם....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני 3 שנים

סמדר ריינר
    22/02/2010

שלום אוקסנה,
    לא, זה כנראה לא בגלל מה שקרה לפני 3 שנים. את שאלת כאן בעבר לגבי בעיית האכילה של בנך, ואם אני זוכרת נכון דובר אז על כך שאת מאכילה אותו כי קשה לך לתת לו לאכול לבד, בדרך שלו ולהתללכלך. נראה לי שזו יותר הסיבה ולא מה שקרה לפני 3 שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אוקסנה
    23/02/2010

אני לא חושבת שטוב לי אם ילד לא אוכל בבית מעף אחד עד שאני חוזרת מעבודה. אני ישמך אם ילד יתחיל לאכול לבד וגם ללעוס. השיאלה היא שילד עד הים עפילא צעצוים לא מכניס לפה. האם בעיה יכולה להיות מי מה שקרה לפני 3 שנים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    23/02/2010

שלום אוקסנה,
    לא נראה הגיוני שזה קשור למה שקרה לפני 3 שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו