מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהמיטל22/02/2010
שלום, ילדתי את ביתי השלישית שבוע שעבר, בני שוהם בן 2.8 חודש, לאחרונה שמתי לב שהוא עושה דברים בכוונה, לא מקשיב אלים כלפי אחותו בת השנה וחצי, מרביץ לה ומתנהג לא יפה גם להורים.
אני לא יכולה לסבול את זה וזיוצאת מדעתי.אחרי שאני כועסת עליו קשה לי להמשיך הלאה כי הוא גם לא תמיד מביע חרטה.
רציתי לדעת האם זה קשור להתפתחות שלו ומה אני עושה כדי לטפל בהתנהגות הלא רצויה הזו.
זקוקה לעזרה דחוף כי כבר השתגעתי מכך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
סמדר ריינר22/02/2010שלום מיטל,
ראשית מזל טוב. שנית למה את משתגעת? ילדים לא מתנהגים יפה. הם מרגישים לפעמים כל מיני דברים לא נעימים ומבטאים זאת בהתנהגותם. במיוחד בגיל שבו ההתבטאות המילולית לא כל כך מפותחת. את מצפה מילד בן פחות מ-3 שיתנהג יפה כל היום? זו ציפיה לא מותאמת ואת צפויה להשתגע עוד הרבה:-)
לילד שלך קשה כפי הנראה עם כך שבתוך זמן כל קצר נולדו לו שתי אחיות, וייתכן והוא מרגיש שלאף אחד אין כבר זמןן אליו כמו קודם. אולי הוא מרגיש בודד ומתוסכל, זועם. והוא מוציא את הזעם על מי שיש. אם יש לך אפשרות, כדאי מאוד שתנסי להשיג עזרה, כי אני מניחה שלהיות עם שלושה ילדים קטנים בבית לבד שעות רבות ביום זה קשה מאוד, בהחלט אפשר להשתגע, אך זו לא אשמתו של בנך אלא בחירה שלכם לקחת על עצמכם משימה כל כך צפופה ומסובכת. אם יש בן משפחה שיכול לעזור או לך, או בייביסיטר בתשלום, או שבעלך יכול לחזור מוקדם ושתנסו להקדיש בנך זמן נפרד במשחק ובהנאה, ולא בכעס, כי הוא מבחינתו צודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)