עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    מיטל
    22/02/2010

שלום, ילדתי את ביתי השלישית שבוע שעבר, בני שוהם בן 2.8 חודש, לאחרונה שמתי לב שהוא עושה דברים בכוונה, לא מקשיב אלים כלפי אחותו בת השנה וחצי, מרביץ לה ומתנהג לא יפה גם להורים.
    אני לא יכולה לסבול את זה וזיוצאת מדעתי.אחרי שאני כועסת עליו קשה לי להמשיך הלאה כי הוא גם לא תמיד מביע חרטה.
    רציתי לדעת האם זה קשור להתפתחות שלו ומה אני עושה כדי לטפל בהתנהגות הלא רצויה הזו.
    זקוקה לעזרה דחוף כי כבר השתגעתי מכך.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

סמדר ריינר
    22/02/2010

שלום מיטל,
    ראשית מזל טוב. שנית למה את משתגעת? ילדים לא מתנהגים יפה. הם מרגישים לפעמים כל מיני דברים לא נעימים ומבטאים זאת בהתנהגותם. במיוחד בגיל שבו ההתבטאות המילולית לא כל כך מפותחת. את מצפה מילד בן פחות מ-3 שיתנהג יפה כל היום? זו ציפיה לא מותאמת ואת צפויה להשתגע עוד הרבה:-)
    לילד שלך קשה כפי הנראה עם כך שבתוך זמן כל קצר נולדו לו שתי אחיות, וייתכן והוא מרגיש שלאף אחד אין כבר זמןן אליו כמו קודם. אולי הוא מרגיש בודד ומתוסכל, זועם. והוא מוציא את הזעם על מי שיש. אם יש לך אפשרות, כדאי מאוד שתנסי להשיג עזרה, כי אני מניחה שלהיות עם שלושה ילדים קטנים בבית לבד שעות רבות ביום זה קשה מאוד, בהחלט אפשר להשתגע, אך זו לא אשמתו של בנך אלא בחירה שלכם לקחת על עצמכם משימה כל כך צפופה ומסובכת. אם יש בן משפחה שיכול לעזור או לך, או בייביסיטר בתשלום, או שבעלך יכול לחזור מוקדם ושתנסו להקדיש בנך זמן נפרד במשחק ובהנאה, ולא בכעס, כי הוא מבחינתו צודק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו