לא מצליח לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לי
    סמייל
    23/02/2010

הלידה שלי בת שלוש וארבעה חודשים תמיד היתה רגישה מאוד כל פעם שלא מצליח לה משהו היא בוכה למשל היא מפריחה בועות סבון ופעם אחת לא הצליח אז היא זורקת את הכלי של הבועות סבון ובוכה בכי היסטרי
    מה אני אמורה להגיד??????

חשוב לציין שנולדה אחות לפני חודשיים אז המצב מחמירהלא הצליח תמיד היה קיים
    ועוד שאלה מאז שנולדה אחותה היא החלה לזרוק צעצועים ולהרביץ לי כמובן שאני אומרת לה שאסור להרביץ לי אבל אז היא נכנסת להתקף של בכי בלתי נשלט האם אני נוהגת נכון ?????????????????

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לי

סמדר ריינר
    23/02/2010

שלום ורד,
    כשהילדה זורקת את מכשיר הבועות ובוכה, כדאי להישאר רגועים, לקחת את המכשיר, ולהגיד לה: "מה שלא מצליח אפשר לנסות עוד פעם ולתקן", ואז אפשר קצת לעשות מזה צחוק ומשחק, למשל: "עכשיו אמא תנסה - הופ, רגע לא הצליח לי, הנה הנה, שוב אני מנסה, יו, איזה בועה מצחיקה יצאה לי!! זה נחשב? רגע עוד פעם וכו'..." בקיצור להראות לה תגובה ששונה מההיסטריה שלה וגם אם לא יצא פעם ראשונה - תמיד אפשר לתקן.
    לגבי התקפי הזעם שלה לאחרת הולדת אחותה, קודם כל כדאי לעצור כמובן את המכות. אחר כך כדאי לדבר איתה שבטח היא מאוד אוהבת את אחותה אבל היא כועסת שאמא עסוקה עם האחות לפעמים במקום להיות איתה, ואז בא לה להרביץ ולזרוק צעצועים. אז קודם כל חשוב שהי אתדע ושמאא ואבא אוהבים אותה מאוד, ואולי כדאי לקבוע זמנים שבהם תקדישי לה זמן נפרד ותהיי רק איתה ותעשו משהו כיפי ביחד. ובפעם הבאה שהיא תרגיש שהיא מקנאה וכועסת היא יכולה פשוט לבוא ולהגיד לאמא, במקום להרביץ, ואמא תנסה להתפנות אליה מתי שתוכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה סמדר

סמייל
    24/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    24/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו