מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליח ליסמייל23/02/2010
הלידה שלי בת שלוש וארבעה חודשים תמיד היתה רגישה מאוד כל פעם שלא מצליח לה משהו היא בוכה למשל היא מפריחה בועות סבון ופעם אחת לא הצליח אז היא זורקת את הכלי של הבועות סבון ובוכה בכי היסטרי
מה אני אמורה להגיד??????
חשוב לציין שנולדה אחות לפני חודשיים אז המצב מחמירהלא הצליח תמיד היה קיים
ועוד שאלה מאז שנולדה אחותה היא החלה לזרוק צעצועים ולהרביץ לי כמובן שאני אומרת לה שאסור להרביץ לי אבל אז היא נכנסת להתקף של בכי בלתי נשלט האם אני נוהגת נכון ?????????????????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח לי
סמדר ריינר23/02/2010שלום ורד,
כשהילדה זורקת את מכשיר הבועות ובוכה, כדאי להישאר רגועים, לקחת את המכשיר, ולהגיד לה: "מה שלא מצליח אפשר לנסות עוד פעם ולתקן", ואז אפשר קצת לעשות מזה צחוק ומשחק, למשל: "עכשיו אמא תנסה - הופ, רגע לא הצליח לי, הנה הנה, שוב אני מנסה, יו, איזה בועה מצחיקה יצאה לי!! זה נחשב? רגע עוד פעם וכו'..." בקיצור להראות לה תגובה ששונה מההיסטריה שלה וגם אם לא יצא פעם ראשונה - תמיד אפשר לתקן.
לגבי התקפי הזעם שלה לאחרת הולדת אחותה, קודם כל כדאי לעצור כמובן את המכות. אחר כך כדאי לדבר איתה שבטח היא מאוד אוהבת את אחותה אבל היא כועסת שאמא עסוקה עם האחות לפעמים במקום להיות איתה, ואז בא לה להרביץ ולזרוק צעצועים. אז קודם כל חשוב שהי אתדע ושמאא ואבא אוהבים אותה מאוד, ואולי כדאי לקבוע זמנים שבהם תקדישי לה זמן נפרד ותהיי רק איתה ותעשו משהו כיפי ביחד. ובפעם הבאה שהיא תרגיש שהיא מקנאה וכועסת היא יכולה פשוט לבוא ולהגיד לאמא, במקום להרביץ, ואמא תנסה להתפנות אליה מתי שתוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה סמדר
סמייל24/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה:-)
סמדר ריינר24/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)