אחיות עם הפרש קטן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחיות עם הפרש קטן
    הגר
    24/02/2010

יש לי שתי בנות. הגדולה בת שנתיים וחצי והקטנה בת שנה ושלושה חודשים. בספטמבר השנה הן נכנסו לראשונה למסגרת. הגדולה הולכת לגנון והקטנה הולכת לפעוטון. בשנה הבאה, הגנון יכלול את ילידי 2007 ואת ילידי 2008. הגדולה ילידת אוגוסט 2007 והקטנה ילידת סוף נובנבר 2008, כך שהן אמורות להיות יחד בגנון. האינטואיציות שלי זועקות לכך שהקטנה תישאר בפעוטון שנה נוספת. הרי אם היתה נולדת חודש מאוחר יותר זה היה המצב. חשוב לי שהיא תישאר משתי סיבות. הראשונה היא שאני חושבת שלא טוב שהן יהיו יחד באותו מסגרת. הן מאד אוהבות זו את זה, אבל דווקא בגלל ההפרש הקטן והטמפרמנט המאד שונה שלהן אני חושבת שרצוי שלכל אחת יהיה מרחב משלה במהלך היום, עם גננת משלה ועם חברים משלה. אחהצ הן נפגשות וזה נהדר כי יש להן גם ביחד וגם לחוד. הסיבה השניה היא שאני חושבת שמגיע לקטנה להיות גם גדולה. כלומר בבית היא האחות הקטנה, ונראה לי נהדר שבפעוטון בשנה הבאה היא תהיה הכי גדולה וזה יאפשר לה לחוות את שני המקומות.
    העניין הוא שהאחראית על הגנים בקיבוץ רוצה שנלך לפי הכללים, כלומר להעביר אותה כי היא שייכת פורמלית לשנתון של הגנון.
    השאלה שלי היא מה דעתכן?
    בבית אנחנו משתדלים לתת לכל אחת זמן של אחד על אחד פעם איתי ופעם עם בעלי, ולכן יש כאלה שחושבים שזה לא נורא אם יהיו יחד. הגננת בגנון חושבת כמוני אבל לא היא קובעת.
    אשמח לעצות/מחשבות בנושא.
    אני יודעת שילדות בריאות בנפשן עם בית תומך יהיו בסדר בכל מקרה. אבל חשוב לי שיהיה טוב ולא רק בסדר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחיות עם הפרש קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי....

הגר
    24/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו