משמעת גיל שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משמעת גיל שנתיים
    אפרת
    24/02/2010

בני בן 2 נבון פיקח מקסים מדבר שוטף מוציא אותי מדעתי.. אני מרגישה שאני עסוקה כל היום במשמעת, יש גבולות ברורים בבית לצד חופש רחב מאוד, והוא כל הזמן כמובן עושה דברים שאסור- מטפס למקומות שאסור לו, נוגע בחפצים כמו מחשב , פותח מקרר ומוציא דברים לרצפה,גורר כיסא למתקן מים ומשחק עם המים, אני מעירה לו כל היום, לפעמים אחרי 3 פעמים שאני מעירה לו על משהו אני שמה אותו במיטה שלו ל 2 דק (מיטת תינוק- אז הוא מנוטרל), בפעולות היומיומיות שהוא מתנגד אליהן אני מתמודדת טוב, אבל בדברים האלה שהוא עושה כל היום ואסור לו אני קצת מאבדת את זה לעיתים,אני יודעת שזה גיל ושלב, אבל אשמח לעצה מה חשוב לעשות או לא לעשות בהתמודדות עם זה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמעת גיל שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים??

הילה
    01/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים???

אפרת
    03/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל ההתבגרות של הקטנטנים

נעמה סבג שמש
    04/03/2010

אפרת שלום,

אכן כשאת מבקשת משהו בפעם השלישית זה נכון לנטרל אותו מהעשייה.

כדאי לבדוק: האם הבית שלך ערוך לילד בגיל זה? אם יש דברים שאת יכולה לנטרל, עשי זאת במקום לדרוש ממנו להתאים עצמו.

כשאת אומרת "לא" על דבר מה, נסי להציע חלופה. כשאומרים לא, צריך לחשוב מה כן.

וכן, זה גם עניין של בדיקות הגיל..

הרבה סבלנות..

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו