מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שנתיים וחצילימור24/02/2010
בני בן שנתיים וחצי שמו הראל יש לי בעייה איתו בשעות הערב שצריך להשכיב אותו לישון הילד " לא אוהב לישון" וזה בא לידי ביטוי בכך שהילד לא ישן צהריים באחד הימים בגן והוא הולך איתנו לחברים הוא לא הירדם ולא יראה סימני עייפות עד שעות לא סבירות . דוגמא נוספת חמתי שמרה עליו אצלה בבית הוא יושב מול הטלויזיה בצהריים העניים שלו עומדות להיסגר אבל הוא מתעמץ שלא ללכת לישון ובמידה והיא תכבה אותה הוא יקום מספה מהתעסק הדברים אחרים או תיקח אותו למיטה לישון הוא יבכה ולא ישן .
בבית בשעות הערב הוא לא הולך לישון ליפני 23:00 אני לוקחת אותו למיטה והוא קופץ אני מספרת לו סיפור ושאני מסיימת הוא בוכה ולא רוצה לישון הוא רוצה להירדם מול הטלויזיה וזה לא ניראה לי לנכון.
אבקש את עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנתיים וחצי
סמדר ריינר24/02/2010שלום לימור,
ילדים פוחדים לעיתים לתת עצמם להירדם כי מבחינתם הם נפרדים מהעולם באותו פרק זמן וזה מפחיד עבורם. לגבי הצהריים אני לא בטוחה שחייבים להתעקש איתו. לגבי הערב, רצוי לעשות אמבטיה אחרי ארוחת ערב, יש לכך השפעה מרגיעה, ובסביבות שמונה להלביש פיג'מה, לגשת למיטה, לעשות טקס עם סיפור, נשיקה וחיבוק, ולהישאר על ידו עד שנרדם. אם הוא קופץ, יש להחזיר אותו למיטה, כך כמה פעמים שיידרש, בלי להתעייף ובלי להתעצבן. לכבות את האור ולשבת על ידו. גם אם הוא בוכה. להרגיע אותו ולא לוותר. ילד בגיל הזה לא יכול לישון ב-23:00, ואת זה לא הוא קובע אלא אתם. הקפדה על סדר היום הזה מדי יום לאורך תקופה באופן עיקבי, תביא לידי כך שהוא יפנים את ההרגל ויירדם מוקדם יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)