ילד מקלל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד מקלל
    יעקב
    24/02/2010

מה ניתן לעשות כנגד ילד שמקלל. בזמן האחרון בני בן ה- 4.5 מגיע מהגן ואומר כל מיני קללות. אני אומרת לו ש"זה לא יפה, אלו מילים מש לא יפות וזה מתאים רק לילדים רעים לדבר ככה", אך הוא בשלו. חלק מהקללות ממש מזעזעות. איך מתמודדים עם זה. הגננת אומרת להתעלם ולא לעשות דבר, אך לא נראה לי נאה שהוא מדבר כך.עם המילים" קקי ופיפי" שהוא אומר זה עוד נסבל אך מילים אחרות זה מזעזע. אני יודע?ת שהוא מחקה ילדים אחרים ולא מבין את המשמעות, אך מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מקלל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מקלל

סמדר ריינר
    24/02/2010

שלום לך,
    קודם כל להפסיק להזדעזע כל כך, מדובר בילד קטן, לא בפושע סדרתי:-)
    דבר ראשון לא הייתי אומרת לילד שרק ילדים רעים אומרים או מנסה לרמוז שהוא ילד רע, כי זה לא נכון. הייתי שמה לב מתי הוא אומר את הקללות, באיזה סיטואציות ולמי, ומתייחסת לנסיבות שבהן נאמרו ועל מה מצביעה העובדה שהוא מקלל כרגע, האם הוא מתוסכל, האם נעלב, האם סתם נהנה לזעזע וכו'. אם נראה לך שהוא בעצם עושה משהו פרובוקטיבי רק כדי לראות אותך מזדעזעת, אז הגננת צודקת, תפסיקי להזדעזע, ואז לא יהיה לו חיזוק להמשיך. אם זו הדרך שלו להתמודד עם תסכול, אז צריך לתת הכרה לקושי ולתסכול למשל" זה מעצבן שרצית את המשחק ולא קיבלת. עכשיו בו נחשוב ביחד מה עוד ניתן לעשות כדי להתמודד חוץ מלקלל. אולי נחכה קצת ונשחק המשהו אחר, עד שאחיך יגמור לשחק עם הצעצוע? "וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו