ילדה "מספרת סיפורים"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה "מספרת סיפורים"
    נטליס
    24/02/2010

ילדתי בת 4.5 ולאחרונה אני שומעת שהיא אומרת לחברותיה דברים לא אמיתיים והן מאמתות את הסיפור בנוכחותה ובנוכחותי.
    איני יודעת מה עליי לומר כאשר חברותייה שואלות אותי בנוכחות ביתי אם מה שהיא אומרת אכן נכון.
    לדוגמא:זה נכון שיש לכן אוגר?זה נכון שיש לכן נחש?
    האם עליי לומר את האמת ולהוכיח למעשה את ביתי או לתמוך בה?
    אנא השיבו בזריזות זה קורה מדיי יום ואני לא רוצה לעשות טעויות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה "מספרת סיפורים"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מספרת סיפורים

סמדר ריינר
    24/02/2010

שלום נטליס,
    אני לא יודעת עם הילדות בדיוק מאמתות את הסיפור כמו שאם יש אוגר הן נורא רוצות לראות אותו. ויכול להיות שבתך הייתה רוצה שיהיה לה אוגר. לכן הייתי אומרת משהו כמו - לא אין לנו, בטח היה לכן כיף אם היה לנו, אבל אין.
    באופן הזה הדגש הוא לא על שקר או אמת, אלא על משאלה והאכזבה מאי מילויה. לא ברור לי אם בתך מבינה כל כך בשלב הזה את ההבדל בין שקר לאמת ואם היא באמת מתכוונת לעבוד על הילדות או להשוויץ בפניהן על משהו לא קיים, או שזו פשוט דרך לשחק בכאילו, בלי שברור שזה בכאילו.
    אם זה ממקום מבין שזה שקר, אז פשוט ניתן הגיד לה שזה חבל כי בלאו הכי הבנות בודקות והאמת יוצאת, אבל להרגשתי זה לא העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו