מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 2 נושךגלית26/02/2010
שלום רב
יש לי ילד בן שנתיים שמצליח לדבר ולבטא עצמו באופן ברור ומלא
לאחרונה דיווחה לי הגננת בגן כי הוא מרבה לנשוך ילדים לעיתים גם ללא סיבה
בנוסף הוסיפה ואמרה כי התנהגות זו מוזרה ולא ברורה לה מאחר והוא כבר מדבר
יש לציין כי פעמים רבות אנו מבלים את שעות אחר הצהריים עם ילדים בני גילו ולעיתים אף ילדים מהגן ולא נתקלתי בהתנהגות זו
נוסף על כך חשוב לי לציין כי לפני בערך שלושה חודשים הגן עבר שינויים רבים במסגרת המטפלות מטפלות עזבו ונעלמו והגיעו הרבה פרצופים חדשים
אשמח לקבל חוות דעת על התנהגות זו ולקבל טיפים מה עלי לעשות על מנת להפחיתה
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 2 נושך
סמדר ריינר26/02/2010שלום גלית,
העובדה שבנך מדבר עדיין לא אומרת בהכרח שהוא יודע לבטא את עצמו ריגשית. ייתכן שלפעמים הוא חש מתוסכל מסיבה כלשהי ואין לו עדיין את הכישורים החברתיים והריגשיים לטפל בכך מלבד לנשוך. ברגעים כאלה צריך כמובן לעצור אותו קודם כל, ואחר לנסות להבין מה קרה, האם הוא רצה צעצוע שיש לילד, האם משהו היה קשה לו באותו רגע, וללמד אותו לנהוג במצבים כאלה - לבקש, להתלונן, להגיד לגננת, להמתין שיגיע תורו וכו' בלי לנשוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)