מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות של ילד בן שנתייםאור26/02/2010
בני הוא ילד מקסים,כובש,נבון ושובב לא קטן. בספטמבר האחרון הכנסתי אותו לראשונה למסגרת של גן. עד אז הייתי איתו בבית.
לאחרונה (חודשיים אחרונים) הוא החל להרביץ-לילדים בגן וגם לי-בעיטות,סטירות.
צועק עליי כמשהו לא מוצא חן בעניו מעקש לעשות הכל לבד ואם אני מנסה לעזור לו הוא מתעצבן וזורק דברים-אפילו אם רק רוצה לעזור לו במדרגות כדי שלא ייפול.
כשאני כועסת או מעירה לו הוא בוכה בצרחות וזורק את עצמו ומעיף לכל הכיוונים כל מה שליד.
ניסתי להסביר בדיבורים ורוגע אך איכשהו זה תמיד נגמר בצרחות-שלו או שלי.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות ש ילד בן שנתיים
סמדר ריינר26/02/2010שלום אור,
זה לא יעזור להעיר לו כל עוד לא רכש התנהגות חלופית. הוא מתנהג כך כשמשהו לא מוצא חן בעיניו, קודם כל צריך לעצור את ההתנהגות באותו רגע, אחרי שהוא נרגע, צריך לתת הכרה שמשהו לא טוב לו. למשל להגיד לו: "זה מעצבן שהילד משחק בצעצוע שאתה רצית" ואחר כך להגיד לו שכשזה קורה אפשר לבקש, אפשר לחכות ובינתיים לשחק במשהו אחר, וכו' עוד אפשרויות מלבד מכות. זה תהליך שלוקח זמן, צריך בצע אותו בעיקביות ובסבלנות ובלי כעס. עד שהוא ירכוש כלים חלופיים להתמודדות מלבד מכות. אפשר גם לתת חיזוקים על התנהגויות חיוביות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)