חוגים לבת 4.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוגים לבת 4.5
    ריקי
    14/10/2007

בתי הבכורה היא בת 4.5 ורציתי לרשום אותה לחוג - על מנת שתכיר ילדים נוספים(פרט לאלה שאיתה בגן, שם יש לה אולי שתי חברות) וגם תפעיל קצת את הגוף( אוהבת מאוד קצב וריקוד)
    הבעיה היא שניסינו שיעור ניסיון בכינור ביום שישי האחרון והיא פשוט התקפלה ולא שיתפה פעולה בכלל (שיעור יחידני - היתה צריכה לשיר עם המורה יונתן הקטן).לפני השיעור היא שמחה וסיפרה לכולם שהיא הולכת לחוג כינור ואז התקפלה. היום יש שיעור נסיון במשחקי תנועה ואני לא ממש מאמינה שהיא תשתתף.
    האמת היא שאני מאוד התאכזבתי ממנה כי חשבתי שהיא מספיק בוגרת להשתתף במיוחד אחרי שהכנו אותה לזה והיא כל כך שמחה.
    האם זה מוקדם מדי? האם יש טעם לנסות שוב? (היא טוענת שהיא היתה עייפה כי זה היה בשישי בצהריים אחרי הגן(היא כבר לא ישנה צהרים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוגים לבת 4.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוגים

שרון באומל
    16/10/2007

שלום ריקי
    אני מאמינה שבינתיים כבר ניסיתם את החוג הנוסף. אני חושבת שגיל 4 זה גיל מוקדם ללמידת נגינה על כינור. בכלל, גיל 4 הוא גיל גבולי לחוגים. יש ילדים שמתעניינים ויש כאלו שלא. בגיל הזה הם יכולים ללמוד עוד כ"כ הרבה מסתם שהיה בגן שעשועים או משחקים בבית או בבית של חבר ולכן, אני לא חושבת שכדאי להלחיץ לגבי החוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו