רגשות מעורבים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגשות מעורבים
    דנה
    28/02/2010

שלום,
    תינוק שלי בן אחד עשר חודשים, הוא שוהה אצל הסבתא והדודה-אחות שלי בזמן שאני בלימודים או בעבודה מגיל חודש.
    אני מרגישה שהוא נקשר אליה יותר, בוכה כשהיא יוצאת, אינו בא אליי כאשר הוא איתה. זה מאוד כואב ומפריע לי, אני תמיד שואלת את עצמי מה הבעיה שלי, והאם זה טבעי במיוחד כשבעלי מגיע רק סופי שבוע לבית ובכל זאת הילד לא זז ממנו למטר בוכה עליו ותמיד רוצה להיות איתו כאליו שאני לא קיימת זה מטריד אותי מאוד, ומרגשיה שאני לא אמא מספיק טובה עבורו, עזרו לי כי אני משתגעת מהמחשבות האלה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגשות מעורבים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגשות מעורבים

סמדר ריינר
    28/02/2010

שלום דנה,
    זה לא בהכרח אומר שאת אמא לא טובה, אבל נשמע מהתאור שלך שמשהו בקשר בינך לבין בנך לא עובד. אם את גרה באזור המרכז את יכולה לפנות למרפאת אם תינוק באיכילוב או למרפאת גיל הינקות ברחוב אורלנסקי בפתח תקווה, ולנסות לברר שם אם איש מקצוע יוכל לראות את שניכם ביחד ולנסות לברר למה הילד לא נקשר אלייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו