רגשות אשם ותחושת פספוס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגשות אשם ותחושת פספוס
    שני
    14/10/2007

כבר כמה ימים אני במצוקה:עשיתי לביתי יום הולדת משגעת אך מרוב שאירחתי ורצתי להניק (יש לי תינוק) בקושי ביליתי בסביבתה במהלך יום ההולדת,אני ממש אוכלת את עצמי וכועסת בעיקר על בעלי שלא עזר לי כלל להקים את האירוע והגיע כאורח,אני בוכה המון ומרגישה שהפסדתי רגעים שלא יחזרו עם ביתי והרי עבדתי כ"כ קשה עבור זה ואת הכי חשוב פספסתי,אינני יודעת אם זה מתוך פרפקציוניזם אך ליבי נכמר בכל פעם שאני נזכרת בעניין ואני בוכה המון.אני כל הזמן חושבת לפצותה למרות שהיא הייתה עם ההפעלה ועם כל הילדים וכלל לא שמה לב למבוגרים אך אני אוכלת את עצמי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגשות אשם ותחושת פספוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל תחמירי אם עצמך

לי
    15/10/2007

אני חושבת שאת מגזימה ושוכחת לתת לעצמך קרדיט. הרי בעצמך אמרת שהילדה נהנתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגשות אשם ותחושת פספוס

שרון באומל
    16/10/2007

שלום טלי
    אפשר להבין את תחושתך. אני מאמינה שעבור ביתך היומולדת הייתה מצויינת, אבל חשוב גם מה היא הייתה עבורך. אולי יש מקום לומר כמה דברים לבעלך לגבי ההדתפות בבית, בעיקר כשיש עוד ילד. בנוסף, הייתי מציעה לך לקבל תמיכה בסדנא או קבוצה לאימהות לילד שני.
    אם את גרה באיזור חיפה רבתי ומעוניינת, את מוזמנת ליצור איתי קשר בנושא הקבוצה
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית מומחית לגיל הרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו