טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ובעלי לעיתים מקלחים את בננו בן השנתיים וחצי פעם עם בעלי פעם איתי בימים האחרונים הוא אומר דברים בנוגע לאיברי מין שלנו כמו "אבא שערות" למה לי אין? לאמא ציצי למה לי אין? רציתי לדעת האם זה לא גיל קטן מדיי בשבילו להבחין בדברים האלה? והאם כדאי להפסיק להתקלח יחד איתו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מורן ילד סקרן יש לך וזה נפלא. יחד עם זאת אולי הוא באמת מרמז שזה כבר לא כלכך מתאים. יש גישות שונות בנושא אבל לדעתי כדאי להימנע מעירום מלא בנוכחות הילדים. במיוחד כאלו סקרנים כשלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד