גמילה מטיטולים.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים.
    אפרת
    01/03/2010

אני מבינה שגמילה היא עניין של תהליך ומוכנות וממש אין לי בעיה עם זה. ביתי אוטוטו בת 3 ואני לא לחוצה (הסביבה כן אבל לא איכפת לי) עד עכשיו לא הסכימה להוריד את הטיטול למרות שלפני כל פיפי או קקי היתה אומרת לי שהיא עושה ותמיד שאלתי אותה אם היא רוצה לעשות בסיר/שירותים והיא תמיד ענתה - לא!!!!! רוצה בטיטול!!!!!! בימים האחרונים היא רוצה לעשות פיפי בסיר!!!! ולהשאר עם תחתון רק חלק מהזמן, זאהיא קובעת מתי כן ומתי לא ואני הולכת עם זה! האם להשאיר אותה בתהליך כזה או לאמר לה שהגיע הזמן להוריד לגמרי וזהו??? אשמח לעיצה! תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטיטולים.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים

סמדר ריינר
    01/03/2010

שלום אפרת,
    נשמע לי שאת עושה נכון בינתיים ואכן הרצון בא ממנה. נראה לי שמתאים להמשיך בקו הזה כרגע, ולקוות שההמשך יבוא ממנה גם. כמובן לחזק אותה מאוד על ההתקדמות שעשתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה סמדר! טוב לקבל חיזוק.

אפרת
    01/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    01/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו