ילד עם משפטים מטרידים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד עם משפטים מטרידים
    נאוה
    01/03/2010

הבן שלי בן 5 ולאחרונה (מזה כמה חודשים) יש לו תגובות מטרידות ולא רציונאליות שקורות כמעט תמיד דווקא בשעה שאנחנו מרעיפים עליו אהבה כמו - בהשכבה לישון, בזמן שאנחנו מדברים איתו באופן אישי.

הוא חוזר שוב ושוב על משפטים כמו "אני לא אוהב שאוהבים אותי" "אני לא אוהב ממתקים" ,"אני לא רוצה שיהיו לי חברים, אני רוצה להיות לבד". כל זה כשהוא ממרר בבכי.

ניסינו לבדוק אם הוא עבר התעללות מאדם קרוב, אך משיחות איתו לא נראה שהיה משהו כזה. אנחנו לא מבינים את פשר המשפטים האלה, שחוזרים שוב ושוב על עצמם.

האם בנינו צריך פסיכולוג? ממה זה יכול לנבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד עם משפטים מטרידים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד עם משפטים מטרידים

ד''ר שירי שדה שרביט
    02/03/2010

נאוה שלום,
    טוב עשית שפנית לפורום כיוון שהדברים שבנך מבטא הם אכן טורדי מנוחה. לא ברור מדוע הוא עושה זאת, אך כן ניתן לומר שדבריו מבטאים עצב רב, דימוי עצמי נמוך ואולי גם חשש מפגיעה של הסביבה.
    לאור הדברים המטרידים שבנך אומר, מומלץ לפנות להתייעצות עם פסיכולוג/פסיכותרפיסט המתמחה בילדים.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו