מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימיונות מפחידיםשאילתה לוי02/03/2010
הבת שלי היא ילדה מקסימה כישרונית ומובילה בכיתה היא בת יחידה עם הרבה אהבה משני הוריה אנחנו סוגדים לה והיא כמובן גורמת לנו לגאוה ענקית אך לפני כחודש היא אכלה בחדר והיא היתה צריכה לחתוך את האוכל היא צרחה אלי שאבוא דחוף והייתה מבוהלת וכשהיצלחתי להבין אותה היא סיפרה לי שהיא מדמיינת שהיא שהיא חותכת את עצמה עם הסכין הגרון היא ניבהלה מעצם המחשבה ואני כמובן כמעט איבדתתי את ההכרה מרוב לחץ החלטתי להרים טלפון לערן ודיברתי עם פסיכולוגית ששמעה אותי וגם אותה והציעה לה לחשוב מחשבות טובות ולשחק משחק אסוציאציות הפסיכולוגית אמרה שיש השפעה של המצב במדינה כי זה היה בשבוע שבו נירצחו המשפחה עם הסבא והסבתא שתיי הורים ושתי ילדים המשפחה הרוסית אז כניראה שזה משפיע עליה אך הערב לפני שעלינו הביתה חבר מהכיתה שלה דיבר איתי על מיקרה שקרה אתמול אצלנו בשכונה כניראה מישהו לקח כדור ממריץ ושתיה חריפה והוא פשוט איבד את דעתו והיסתובב בכל השכונה עם סכין ודקר את עצמו בכל הגוף וראיתי שהאוטו שלי שחנה מאתמול מלא בדם והיא ראתה ןשמעה אותנו מדברים כשהיא באה מחוג פסנתר היא קראה לי שהיא ניכנסה לשירותים וראתה שם מיספריים והיא קירבה אותם לצוואר וניבהלה ושמה את המיספריים בחזרה למדף והיא ממש מבוהלת ןנירעשת אז עשינו יחד את מישחק הסוציאציות והיא ביקשה ללכת לישון והיא אפילו לא הצליחה לבכות כשביקשתי מימנה להישתחרר ואז היא נירדמה ואני פה נירעשת מתה מפחד ומבועתת זו ילדתי יחידתי שבאה אחרי המון שנים של טיפולים ואני חסרת אונים כי בשני הצדדים ישנה מחלת נפש ואני מפרשת ופוחדת לחשוב על מה יכול לקרואת עיזרו לי בתודה ובברכה שאילתה לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמיונות מפחידים
סמדר ריינר03/03/2010שלום שאילתא,
התגבוה של ילדתך היא אכן עוצמתית ויש בה משהו מדאיג לטעמי. זה לא אומר שהיא חולת נפש חלילה או שהיא תהיה כזו בהכרח, אבל כן הייתי פונה לטיפול מקצועי ומסודר לגביה. זוהי לא תגובה שיגרתית בעיני, גם אם מדובר באירועים בהחלט קשים שהיא מגיבה אליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)