ילדה שאוהבת יותר מידי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה שאוהבת יותר מידי
    נירית
    03/03/2010

שלום רב
    ביתי בת ה-4 רביעית בין 5 ילדים.ילדה מפותחת שמחה ואהובה ע"י כל הסובבים אותה.פשוט עם אישיות כובשת
    לפני כשלושה חודשים נולד לה אח מה שהגביר את התופעה שאינה ברורה לי אך היתה קיימת עו הרבה לפני
    לילדה אין גבולות בקירבה לאנשים
    ברגע שמשהו גם זר{כמו המזכירה של רופאת שיניים מחייכת אליה}היא מייד מחבקת ומנשקת
    אנו מסבירים לה את הגבולות של מגע חיבוק ונשיקה אך אינה מפנימה
    הסביבה מאד נהנית ממנה וחושבת שזה חמוד
    אך בעיני זה מוגזם ומפחיד
    אם יהיה מפגש עם שני אנשים חדשים במשך היום-שניהם יזכו מייד לחיבוק
    ממש עושה רושם שבא מחוסר ביטחון ורצון שכולם יאהבו אןתה
    לאחרונה גם שואלת אותנו המון אם אנחנו אוהבים אותה
    אך זה מתחבר לי עם הולדת אחיה
    כיצד אפשר להפסיק את חיפוש האהבה בחוץ
    לציין שוב כי הילדה שובת לבבות ומאד מאד אהובה
    תודה נירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה שאוהבת יותר מידי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע לא קיבלתי מענה

נירית
    04/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

נירית
    05/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיבה מיוחדת שאינכם עונים?

נירית
    08/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה שצמאה ליחס

ד''ר שירי שדה שרביט
    14/03/2010

נירית שלום.
    ראשית צר לי כי הודעתך נותרה מיותמת משום מה.

יש להניח כי כעת חיפוש תשומת הלב והחום בקרב אנשים נוספים מלבד בני המשפחה, נובע בחלקו גם מהולדת האח. אולם את כותבת שההתנהגות היתה קיימת עוד זמן רב קודם לכן. ההתנהגות של בתך מבטאת צורך עז בקשר ובקרבה עם אחרים, אולי סביב תחושה שאינה מתמלאת מספיק ממה שמקבלת בבית. כל ילד הוא שונה מאחיו, וייתכן שהחום והקשר הטוב שלכם עם חלק מהילדים הוא מספק את שני הצדדים, ואילו הילדה הזו - צמאה ליותר. כדאי שאתם ההורים תחשבו כיצד תוכלו להתארגן להעניק לה יותר קשר ויחס אישי, כיוון שהיא מסמנת שהיא זקוקה להם.
    בנוסף, חשוב מאוד להציב גבולות נחרצים לגבי התחברות עם זרים ולהסביר על הסכנות שבכך, כמובן בהתאם לגילה של הילדה ולהבנתה. אפשר לערוך הבחנה בין לדבר עם מישהו ולחייך אליו לבין כל מגע גופני שהוא.
    בהצלחה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו