מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צעצועים המתאיתים לגיל 6מבולבלת03/03/2010
רציתי לדעת עד איזה גיל הילדים משחקים במשחקים כמו משחקי דמיון במקרה יש לי בת כול נושא הנסיכות וכו הבנתי שהם מתקרבים לגיל מסוים 9 תקנו אותי אם אני טועה הם מתענינים יותר במחשב ומשחקי ספורט.
אני יודעת שהשאלה אולי תמוהה אני שואלת כי מטריד אותי שאני קונה לבת שלי משחקים צעצועים אני הגעתי למצב שפשוט אני בטלתי את עצמי אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה פנקתי את עצמי
בקניות.אין לי בעיה אם זה אבל אם הייתי רואה שבאמת היא משחקת ונהנית ממה שקונים זה לא היה מפריע לי. הכול טוב ויפה שמחה ממה שהיא קונה או ממה שאני קונה וכשמגיעים הביתה היא שמה בחדר שלה במדף או במגירה ושם זה נשאר צריך רק מסגרת וזהו.
למה זה קורה?כי מחברות וממכרים אני מבינה שהילדים שלהם כן משחקים במשחקים שיש להם בבית.
אני לא יודעת לאיזה תשובה לצפות אבל זה מתסכל אותי מצד אחד הרצון שלי שיהיה לה הכול הרי ילדות יש רק אחת ומצד שני למה אני טורחת כול כך הרבה (נ.ב. אני משתדלת לקנות מיד 2 כדי לחסוך בכסף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעצועים מתאימים לגיל
סמדר ריינר03/03/2010שלום לחסויה,
את מעלה מספר נושאים. יש את הנושא של משחקים שמתאימים לגיל ויש את הנושא של ביטול עצמי של ההורה שקונה ליד המון דברים, ויש את הנושא של העלבון שהילדה לא משתמשת במה שאת קונה לה.
אז קודם הילדות של הילדה שלך לא נקבעת לפי כמה קנית לה, ואין דבר כזה"שיש הכל".
שנית לא ברור למה את צריכה לבטל את עצמך, בהחלט מתאים וחשוב שגם תפנקי את עצמך בקניות מדי פעם ולא רק תקני לילדה ואחר כך תרגישי תחושת עלבון וקורבנות.
שלישית, לא ברור לי מדוע את קונה לה את כל זה? היא מבקשת? היא נורא רוצה וקשה לך להתנגד לה? או שאת רוצה שיהיה לה והיא בכלל לא מחוברת לזה?
בכל אופן יותר חשוב שתשקיעי בה זמן משותף מאשר כסף ואם היא לא משתמשת לא חייבים לקנות לה. היא יכולה לשחק משחקי דמיון כמה שבא לה, וכשזה יבוא ממנה, היא לבד תבקש משחקי קופסה, אבל חשוב שזה לא יהיה כדי לרצות את אמא אלא כי זה מה שהיא באמת רוצה, את הרי רוצה שהיא תיהנה באמת ולא תעשה הצגה עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
