תינוק קנאי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוק קנאי
    מיה
    04/03/2010

שלום רב,
    יש לי תינוק בן שנה וחודש ואני בהריון עם ילדי השני.
    התינוק שלי קנאי לי מאווווווד! הוא לא מאפשר לאף אחד לחבק אותי או לנשק אותי וזה כולל את אבא שלו. כאשר אני מרימה תינוק אחר הוא פורץ בבכי ואם תינוק יחזיק ברגלי הוא מייד יעיף אותו ויבכה.
    הפחד שלי הוא מה יקרה כאשר אלד? וכמובן, כיצד אני יכולה לשפר את המצב הזה? בזמן האחרון הוא אפילו תלותי בי אף יותר . הוא לא מאפשר לי לעשות דברים אחרים כאשר הוא משחק. אם אני נעלמת לו מזוית העין הוא מיד פורץ בבכי.
    אנא עזרתכן :)
    תודה רבה,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק קנאי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיבה להתעלמות ההודעה שלי???

מיה
    15/03/2010

אם אין לכן תשובה אנא אמרו, אל תשאירו אותי ב"מתח"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק קנאי

סמדר ריינר
    15/03/2010

שלום מיה,
    קצת קשה להגיד על תינוק שהוא "קנאי", יותר הייתי אומרת שהוא חרד. הואו נאחז בך וחושש שתיעלמי או תעזבי אותו. חשוב מאוד להקפיד לא להיעלם לו בלי להגיד (אפילו אם הוא "לא מבין"), ולתווך כל הזמןו מילולית את מה שקורה או הולך לקרות. (עכשיו אנחנו הוכים לאכול, אמא תשים אותך אותך בכיסא ותכין לך דייסה, הנה עכשיו אתה מחכה לאמא וכבר אמא באה עם הדייסה). גם אם הילד לא מבין הכל ולא יכול לענות לך, הוא יתחיל לאט לאט להבין ולהיות מסוגל לחכות מתוך הבנה שגם אם את לא איתו פיזית את מכווננת אליו, חושבת עליו ובדרך לסייע לו. כמו כן הו איתי להרגיש שליטה רבה יותר על מה שקורה אם את מודיעה לו מתי את הולכת ובאה. כרגע הוא חי שתחושה תמידת שכל רגע את עלולה להיעלם לו לעולמים ולא לחזור יותר.
    צריך כאן סבלנות והתמדה, עד שהוא יפנים את מה שאת מנסה להעביר לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו