מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוק קנאימיה04/03/2010
שלום רב,
יש לי תינוק בן שנה וחודש ואני בהריון עם ילדי השני.
התינוק שלי קנאי לי מאווווווד! הוא לא מאפשר לאף אחד לחבק אותי או לנשק אותי וזה כולל את אבא שלו. כאשר אני מרימה תינוק אחר הוא פורץ בבכי ואם תינוק יחזיק ברגלי הוא מייד יעיף אותו ויבכה.
הפחד שלי הוא מה יקרה כאשר אלד? וכמובן, כיצד אני יכולה לשפר את המצב הזה? בזמן האחרון הוא אפילו תלותי בי אף יותר . הוא לא מאפשר לי לעשות דברים אחרים כאשר הוא משחק. אם אני נעלמת לו מזוית העין הוא מיד פורץ בבכי.
אנא עזרתכן :)
תודה רבה,
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיבה להתעלמות ההודעה שלי???
מיה15/03/2010אם אין לכן תשובה אנא אמרו, אל תשאירו אותי ב"מתח"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק קנאי
סמדר ריינר15/03/2010שלום מיה,
קצת קשה להגיד על תינוק שהוא "קנאי", יותר הייתי אומרת שהוא חרד. הואו נאחז בך וחושש שתיעלמי או תעזבי אותו. חשוב מאוד להקפיד לא להיעלם לו בלי להגיד (אפילו אם הוא "לא מבין"), ולתווך כל הזמןו מילולית את מה שקורה או הולך לקרות. (עכשיו אנחנו הוכים לאכול, אמא תשים אותך אותך בכיסא ותכין לך דייסה, הנה עכשיו אתה מחכה לאמא וכבר אמא באה עם הדייסה). גם אם הילד לא מבין הכל ולא יכול לענות לך, הוא יתחיל לאט לאט להבין ולהיות מסוגל לחכות מתוך הבנה שגם אם את לא איתו פיזית את מכווננת אליו, חושבת עליו ובדרך לסייע לו. כמו כן הו איתי להרגיש שליטה רבה יותר על מה שקורה אם את מודיעה לו מתי את הולכת ובאה. כרגע הוא חי שתחושה תמידת שכל רגע את עלולה להיעלם לו לעולמים ולא לחזור יותר.
צריך כאן סבלנות והתמדה, עד שהוא יפנים את מה שאת מנסה להעביר לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)