ילדה עצבנית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה עצבנית
    שני
    07/03/2010

ביתי בת שנה וחודשיים וכבר מגיל קטן יותר הרגשתי שיש לה מעין קריזות של עצבים ושהיא מתעצבנת מהר . ברגע שבאה אלי חברה או בכלל אצל המטפלת כאשר יש איתה עוד 2 עלדים היא לא מוכנה שאף אחד יגע בכלום ופשוט צורחת מתעצבנת ובוכה ולא מרשה שאף ילד יגע במשהו ארח. ניסיתי להרגיע אותה ושלאול אותה למה היא כועסת או בוכה אך ברגע שהי כבר מתעצבנת ובוכה אין עם מי לדבר היא פשוט צורחת מה שגורם לי כבר להרגיש לו נעים וכל הבילוי כבר הופך למרדף אחרי ביתי שלט תשים לב שנוגעים במשחקים אחרת היא בוכה וצורחת . האם יש משהו שאפשר לעשות על מנת ללמד אותה לחלוק משחקים עם ילדים אחרים? ודבר נוסף האם ההתפרצויות זעם שהיא עושה לנו אפילו ללא סיבה מעיד על משהו שיש לבדוק אותו? מחכה לתשובה כי אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מרגישה לא נעים ללכת לאחרים עם הילדה כי היא פשוט משתלטת על הכל טלא נותנת לאף אחד לגעת בכלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה עצבנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה עצבנית

סמדר ריינר
    07/03/2010

שלום שני,
    ההתנהגות ש ביתך היא טבעית ונורמלית. זה עוד גיל קטן מדי כדי ללמד לחלוק עם אנשים. היא זקוקה עדיין לקשר של אחד על אחד, ולהמון תשומת לב אישית. לא לכל הילדים בגיל הזה מתאימה מטפלת עם עוד שני ילדים. צריך לראות איך אפשר להתארגן ולתת לה יותר ממה שהיא זקוקה לו גם אם אי אפשר לגמרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו