בעיה בויסות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בויסות?
    אלנה
    07/03/2010

שלום רב!
    יש לי ילד מקסים בן כמעט 8 חודשים.היו קצת סיבוכים לאחר הלידה אבל לא משהו שמלווה עד היום (למעט בעיות עיכול למינהם). הוא ילד פעלתן מאוד, כבר יודע לזחול ולשבת אפילו התחיל למשוך את עצמו לעמידה, עובר מצעצוע אחד לשני במהירות האור, מתקשה להירדם ולהרגע בכלל. לאחר קריאת כמה מן הדיונים כאן בפורום וגם חומרים נוספים ברשת, אני מתחילה לחשוב שיש לו תת תחושתיות למגע (חייב לגעת בכל דבר, מכניס חפצים עמוק לתוך הפה) ואולי עוד(שם לב לכל דבר קטן, תנועה או רעש, לא יודע להירגע לבד וכו...).
    ברצוני לשאול איזה בעל מקצוע אמור לאבחן אותו והאם ניתן כבר בגיל זה? בנוסף, האם כדאי ללכת דרך קופ"ח או עדיף פרטי? והאם יש לכם המלצה על מטפל/ת באיזור נס ציונה?

בתודה מראש
    אלנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בויסות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בויסות

סמדר ריינר
    07/03/2010

שלום אלנה,
    נראה לי שכדאי שתתיעצי עם רופא ילדים. זו לא שאלה פסיכולוגית אלא יותר מתחום הריפוי בעיסוק או רפואת ילדים, ולכן לא נוכל לעזור לך מעבר לזה דרך הפורום הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו