טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! יש לי ילד מקסים בן כמעט 8 חודשים.היו קצת סיבוכים לאחר הלידה אבל לא משהו שמלווה עד היום (למעט בעיות עיכול למינהם). הוא ילד פעלתן מאוד, כבר יודע לזחול ולשבת אפילו התחיל למשוך את עצמו לעמידה, עובר מצעצוע אחד לשני במהירות האור, מתקשה להירדם ולהרגע בכלל. לאחר קריאת כמה מן הדיונים כאן בפורום וגם חומרים נוספים ברשת, אני מתחילה לחשוב שיש לו תת תחושתיות למגע (חייב לגעת בכל דבר, מכניס חפצים עמוק לתוך הפה) ואולי עוד(שם לב לכל דבר קטן, תנועה או רעש, לא יודע להירגע לבד וכו...). ברצוני לשאול איזה בעל מקצוע אמור לאבחן אותו והאם ניתן כבר בגיל זה? בנוסף, האם כדאי ללכת דרך קופ"ח או עדיף פרטי? והאם יש לכם המלצה על מטפל/ת באיזור נס ציונה?
בתודה מראש אלנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אלנה, נראה לי שכדאי שתתיעצי עם רופא ילדים. זו לא שאלה פסיכולוגית אלא יותר מתחום הריפוי בעיסוק או רפואת ילדים, ולכן לא נוכל לעזור לך מעבר לזה דרך הפורום הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד