ילדה בת 9 עם חרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 9 עם חרדות
    אמא מודאגת
    07/03/2010

שלום רב

אשמח לקבל הדרכה או ייעוץ לביתי בת ה9 שיש לה פחדים, דוגמא:
    אם היא עושה משהו לא טוב, ומספרת לי, אני מדברת איתה על הנושא ומסבירה לה
    אבל היא נשארת עם הרגשות הלא טובים המון זמן, למשל היא אומרת לי , יש לי הרגשה לא טובה,
    ואז היא עצובה, בלי מצב רוח וכו', יושבת ולעיתים רועדת, מפחד..אני לא מבינה למה...

זה לא שהיא באמת עושה משהו נוראי, והתגובות שלי הם באמת מתחשבות ובאהבה, למרות זאת היא פוחדת, ממה? אין לי מושג, ולמה? אין לי מושג, ורוב הזמן היא עצובה.... קשה לי
    אנא עזרו לי ואם אני צריכה עזרה, ברצון אקבל

תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 9 עם חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 9 עם חרדות

ד''ר שירי שדה שרביט
    07/03/2010

לאמא המודאגת,
    מהתיאור שלך, נשמע שבתך מאוד מוטרדת מכך שעברה על חוקים מוסריים נוקשים והדבר גורם לה לאשמה מרובה. עצם ההנחה שיש "מעשים לא טובים", כדברייך,/דבריה היא מאוד מאיימת ומפחידה, וגורמת לאנשים מסוימים לבקר מאוד התנהגויות רבות שלהם, שאחרים אולי יראו בצורה יותר סלחנית או לא יקדישו להם תשומת לב רבה.
    מבחינתך, כדאי שתבדקי בינך לבין עצמך, באיזו מידה את שותפה לראייתה שיש מעשים נוראיים או לא טובים, ותחשבי איך לרכך את התפיסה הזו שלה, כי זו תפיסה שעלולה להביא לחרדות מרובות.
    במידה והחרדות של בתך ממשיכות והמצוקה הרגשית מתמשכת, תוכלו לפנות להתייעצות אצל פסיכולוג /פסיכותרפיסט המתמחה בילדים.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד מאוד

אמא מודאגת
    07/03/2010

אעשה כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו