הוספת שעות עבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוספת שעות עבודה
    הגר
    09/03/2010

שלום,

שמי הגר אנא ל- 3 ילדים מדהימים.

נדב הגדול הוא בן 4.9 שנים, ותאומים בני 1.5 שנים.

לפני חודש נתבקשתי להוסיף שעות בעבודה (במקום לסיים בשעה 13:00 ולאסוף אותו מהגן) לעבוד עד שעה: 16:00.
    המטפלת של התאומים מוציאה אותו מהגן ומביאה אותו אליה הביתה והוא נמצא שם עם התאומים ועם הילדות של המטפלת שהן בנות גילו.
    בשבוע האחרון הוא ממש מבקש שרק אני או בעלי נאסוף אותו מהגן, הוא ממש נעצב מזה.

אני מסבירה לו שוב ושוב שאנו צריכים (אני ואבא) לעבוד עוד שעות, ושואלת אותו האם כייף לו אצל המטפלת, הוא עונה שכיף לו.

איך אשפר להסביר לו את זה בצורה טובה יותר? על מנת שלא יהיה עצוב כי זה אוכל אותי.

אשמח לקבל תגובה.

תודה,
    הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת שעות עבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת שעות עבודה ורגשות אשמה?

נעמה סבג שמש
    09/03/2010

הגר שלום,

נראה כי גם לך קשה לקבל את השינוי והילד חש בכך. אינך צריכה להסביר לו בנימה מתנצלת או כביכול לתרץ (למרות שאת אומרת אמת בסך הכל). את צריכה להציג זאת כשינוי נורמטיבי לחלוטין. כשתשדרי זאת, גם לו יהיה קל יותר. נכון, הוא לא שמח מכך, כי ילדים אוהבים שגרה. גם לנו, המבוגרים, קשה לקבל שינויים, לא?
    הציגי זאת כדבר חיובי, קבעי זאת כעובדה וזה יהיה בסדר. שקפי לו את רגשותיו תאמרי לו שאת מבינה שהוא מאוכזב אבל.. אוקיי?

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו