מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרהטלי10/03/2010
תופעה מוזרה אני בטוחה שנפוצה בכיתתה של ביתי .
נודע לי שמקללים את ההורים לא רק את הילדים.
כלומר לועגים לי דרך ביתי. קללות כמו שמנה , פרה וכו'
ביתי מאד נפגעת מכך שמקללים אותי לפעמים היא חוזרת בוכה...אני ממש נקרעת
כיצד לנהוג?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קללות
סמדר ריינר10/03/2010שלום טלי,
לא ציינת את גיל הילדה. נראה לי שכדאי לערב את המורה והצוות החינוכי בכך שיש תופעה כזו. בנוסף כדאי לדבר עם הילדה על כך שאם התופעה היא אכן כללית ונעשית לגבי כלל הילדים ולא אישית היא צריכה להשתדל לא לקחת אותה אישית. הילדים לא באמת מכירים את אמא שלה ולא מתכוונים אלייך באמת, ואין סיבה שהיא תייחס כל כך הרבה משקל לדבריהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - הילדה בת 9 עוד מעט
טלי11/03/2010ושמתי לב בכיתה שכולם מקללים אחד השני וגם על להורים אחרים
אמרתי לה שתתעלם שזו הדרך הכי טובה
האם לערב את ההורים כי אלו הם ילדים ספיציפיים.
או שמא לגשת לשוחח עם הילדים או יועצת
אני לא מצליחה לתפקד מאז ששמעתי על המקרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקללות
סמדר ריינר11/03/2010שלום טלי,
נראה לי נכון לאפשר לצוות בית הספר לטפל בכך קודם. אני חושבת שגם לך כדאי לקחת את זה פחות קשה, ואז יהיה יותר קל לצפות מהילדה לעשות זאת. זה שמישהו מקלל זה לא אומר עליכם שום דבר ולא צריך להשבית אתכם מתפקוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה אערב את הצוות ...חג שמח
טלי11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה:-) וחג שמח גם לך
סמדר ריינר11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)