גן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן
    חגית
    15/10/2007

בתי, בת שנה ועשרה חודשים.
    נפתחה בפנינו אופציה לצרף אותה לגן עם ילדים גדולים ממנה (בני שנתיים וחצי עד שלוש). יצויין כי אנחנו גרים באי קטן במרכז אמריקה ואין לנו אופציה נוספת לגן, אלא רק למטפלת בבית.
    בתי מאד מאד חברותית ורגילה להיות עם ילדים גדולים ממנה.
    למעשה, היא פורחת מאושר בחברה של ילדים.
    אני ובעלי היינו משוכנעים שזה הפתרון, נלחמנו על מקום עבורה בגן במשך 3 חודשים...והיום, היה היום הראשון.
    התלוותי אליה לשעה וחצי והיא נהנתה מאד מאד, הגננות (2 גננות, 14 ילדים) אמרו כי היא נעימה מאד ומאושרת, אך חזרו ואמרו שנראה להן שהיא קטנה מאד לעומת הילדים האחרים והן גם חוששות מסיטואציה שאני לא אהיה שם.
    נקודה נוספת, בחודשיים הראשונים, עד שימלאו לה שנתיים, היא תתחיל ללכת 2-3 פעמים לגן לשלוש וחצי שעות ומינואר לחמישה ימים לשלו וחצי שעות.
    אני עדיין משוכנעת שזה הפתרון האידאלי לבתי בנסיבות הנוכחיות...
    מה דעתך? כיצד ניתן יהיה לשכנע את הגננות שיתמכו ברעיון? כיצד לנהוג בהתחלה (כמה זמן להיות איתה, כמה זמן לשאיר אותה לבד, כיצד להתייחס אליה כשאני שם וכו').

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן

שרון באומל
    16/10/2007

שלום חגית
    אין סיבה לא לנסות. אפשר גם להבין את החשש של הגננות. סמכי על האינטואיציה שלך גם בקשרכ לכמה זמן להישאר עימה להתאקלמות. זה מאוד תלוי בילד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו