התפרציות זעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התפרציות זעם
    מיכל
    12/03/2010

אני אמא חד הורית מגדלת שני ילדים שמונה ושבע
    הילד הקטן שלי בן השבע לומד בכיתה א מרבה בהתפרצויות זעם כלפי מורים וילדים
    זורק חפצים מרביץ משתטח על הריצפה מדבר לא יפה ואין לו הרבה רצון לילמוד
    בבית גם ההתנהגות הזאות חוזרת על עצמה מרבה לריב עם אחיו הגדול
    המורים הרימו ידיים מהילד והפנו את הבעיה אליי ואני איני יודעת איך לטפל בבעיה לבד
    הןדה לכם אם תעזרו לי ביעוץ

תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפרציות זעם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפרצויות זעם

סמדר ריינר
    12/03/2010

שלום מיכל,
    קודם כל צריך לאסוף קצת מידע כדי להבין טוב יותר ממה ההתפרצויות נובעות, האם מחוסר יכולת לדחות סיפוקים? האם בגלל שאין לו כלים לבטא תסכול במילים או בדרכים אחרות מלבד התפרצויות? האם ההתפרצויות מעידות על מצוקה ריגשית יותר גדולה שכדאי להתעמק בה ולברר אותה (כועס על הפרידה של הוריו, על תחושות קשות אחרות שיש לו מסיבות שונות ואין לו עם מי לדבר עליהם). מתי ובאיזה הקשר קורות ההתפרצויות? האם יש זמנים מסויימים או אירועים מסויימים שלגביהם מגיב כך?
    כמו כן דרוש קצת רקע משפחתי, האם יש קשר עם אביו? מה איכות הקשר והתדירות שלו? הקשר שלו איתך ועם אחיו? כמה זמן סובל מהתפרצויות זעם? האם היו אירועים ושינויים מיוחדים בסמוך להתחלה של התופעה?
    אם תחזרי עם יותר מידע ננסה לעזור לך יותר, עם זאת קחי בחשבון שייתכן שגם אחרי הייעוץ לא בטוח שתוכלי להתמודד לבד ואולי יהיה כדאי שתפני להדרכת הורים מסודרת או לטיפול בילד משולב עם הדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו