אבא לא אוהב את החבר שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא לא אוהב את החבר שלי
    מעיין
    10/04/2007

אני מעיין, בת 16.5 ויש לי חבר בצבא. נפגשנו במועדון לפני חציש שינה בערך והוא חיזר אחרי המון עד שהסכמתי להיות החברה שלו. מאז אנחנו ממש מאושרים, אבל כשאבא שלי שמע על זה הוא פשוט התחרפן. הוא אמר שהוא לא מכון שיהיה לי חבר (הוא דפוק, לכל הבנות בשכבה כבר יש חבר) והוא לא מוכן שאני אלך אליו לבד או אצא איתו לבד בערב. אבא שלי גם לא אוהב את זה שהוא גדול (בן 20) ומעשן. אבל זה הבחור שאני אוהבת ואיתו אני רוצה להיות.
    אני גם חושבת ללכת איתו עד הסוף (אם את יודעת למה אטני מתכוונת) ורק מפריע לי שאבא שלי מתנהג כאילו שאני איזה זנזונת שרק מחפשת בחורים כל היום. הוא החבר הראשון שלי והולך להיות גם הגבר הראשון שלי....למה הוא לא מסוגלת לקבל את זה?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא לא אוהב את החבר שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיות מאוהבת

ענת זפרני
    10/04/2007

היי מעיין, כמה קשה להיות בגיל שלך כשאת מצד אחד מרגישה כל כך גדולה בוגרת ובשלה ומצד שני יש את ההורים שמגבילים מקטינים קובעים בשבילך. זה כמו נדנדה של רגל אחת בעולם הגדולים ורגל שניה בעולם הילדים.
    שאלת אותי שאלה לא פשוטה בכלל.
    אענה לך דרך הצגת הדברים מעיניו של אביך, נסי לקרא בלי לכעוס ואחר כך אתן לך גם כמה דרכים לפתרון. אבל קודם כל חשוב שתביני איך הדברים נראים מהצד של אביך:
    "יש לי ילדה (ובשבילו תמיד תמיד תמיד תשארי ילדה!)כולה בכיתה י' "התלבש" עליה איזה טמבל אחד בן 20, חושב שהוא מצא אותה ברחוב, מעשן , חייל, בכלל מה יש לו להסתובב עם ילדה? למה הוא לא מוצא מישהי בגילו? היא בעולם אחר בית ספר לימודים שיעורים מבחנים... והוא בעולם אחר צבא וכו'..מה הקטע שלו? בטח רוצה להכניס אותה למיטה, מנצל את העובדה שהיא מאוהבת בו כמו שרק ילדות בגיל שלה מאוהבות - ויופי!! מה הבעיה ? ישחק איתה קצת וימשיך הלאה! אני לא מוכן., זאת ה בת שלי ואני רוצה לשמור עליה היא לא מבינה, היא כועסת עלי עכשיו אבל כשהיא תגדל היא תודה לי. הבת שלי זו לא סתם פרחה מהרחוב. היא ילדה טובה ויש לה הורים ששומרים עליה כמו שצריך"
    אני חושבת מעיין, שאלו הדברים שאבא שלך היה אומר. מה דעתך?
    תראי. הנסיון שלי מראה שכשאתם בגיל שלכם רוצים משהו - תשיגו אותו בכל דרך. השאלה היא מה המחיר. כלומר - האם שווה לך כל הריבים והלחץ והשקרים וההסתרות שיהיו אם תמשיכו ואביך יתנגד, או - (וכאן אני מגיעה לפתרונות)
    שכדאי לבצע הכרות הדרגתית:L
    1.דברי עם הורייך.הסבירי להם שאת אוהבת אותו ושאת מתכוונת להמשיך את הקשר איתו, א ב ל - את מכבדת את החששות שלהם ולכן את רוצה שהם ילמדו להכיר אותו
    2. תזמיני אותו אליכם הביתה - והרבה!! שיכירו אותו - תמיד המוכר פחות מאיים, זה ישיג שתי מטרות:א. הוריך ידעו מי ומה הבחור. ב. הבחור יבין שיש מאחורייך משפחה והוא יהיה יותר זהיר איתך.
    3. וזה לא קשור להורייך. קחי את הזמן עם יחסי המין. יחסי מין ז ה לא רק מין זה קודם כל יחסים. עבור הרבה מאוד בנות לבחור הראשון שאיתו הן שוכבות יש משמעות ע נ ק י ת!! תתני לכם עוד זמן לפני כן, יהיה לך יותר קל עם עצמך אם ממש ממש תרגישי ביטחון, וזה גם כשההורים מקבלים אותו וגם שהזמן שאתם ביחד ארוך יותר, כי אם הוא חייל ואתם ביחד כולה חצי שנה והוא בטח מגיע רק בסופי שבוע - מה שמצמצם את הקשר בינכם לחודשיים נטו!!! זה ממש מעט. את תבחרי מתי ועם מי - לדעתי, ו את לא חייבת לקבל אותה - קחי את הזמן.
    את מוזמנת להתייעץ איתי בכל עת:050-7928420
    בהצלחה
    ואת מוזמנת לכתוב ולעדכן - אשמח לשמוע.
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו