מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד מאנשים זריםמאיה14/03/2010
שלום,
יש לי ילדה בת 3 מאז שהיא קטנה יש לה פחד מזרים, כאשר היא הייתה נכנסת למקום שהוא לא הבית שלה היא הייתה מאד נלחצת ונתלית עליי ולא מוכנה לעזוב אותי, עם הזמן זה קצת נרגע אבל עדיין היום היא בת 3 ועדיין יש לה את הפחד הלא מוסבר הזה.
לדוגמא, לסייעת שלה בגן יש ילד בן 18 שהוא מגיע לגן, היא נלחצת ממנו ושמה ידייים על הפנים ומסתירה את העיניים, ונצמדת לסייעת אחרת ולא עוזבת אותה עד שהיא נרגעת או עד שהוא נעלם לה מזוית העין. בהתחלה חשבתי שזה רק עם גברים אבל מסתבר שזה גם עם נשים שהיא לא מכירה, אפילו שפגשתי חברה שלי שהיא לא ראתה המון זמן והחברה ניגשה אליה היא פשוט התחילה לבכות ותפסה אותי בחוזקה.
מה דעתך?
נא תגובתך.
תודה,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם עליי? :-) מחכה לתשובתכן!
מאיה15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי!
מאיה15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה - האם של בת ה-3
אמא ודודה15/03/2010אני אמנם לא פסיכולוגית אבל אני אמא ויש לי גם לא מעט אחיינים...
אם יורשה לי להציע-
הסבירי לה כי אינך הולכת להשאיר אותה עם אותו אדם.
הסבירי לה מי האנשים אותם פוגשים,
ספרי סיפורים הקשורים במפגש עם אנשים שלא ראינו הרבה זמן,(המציאי מהראש)
הסבירי לה את ההבדלים בין שיחה עם זר ובין שיחה עם חבר/ה משפחה כשיש מישהו לידה.
כמובן, נסי לחשוב אם השארת אותה עם ביביסיטר שהיא לא מכירה ונעלמת?
אולי הייתה סיטואציה בה היא גילתה ש"נעלמת" לה וזה השאיר בה פחדים?
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אמא ודודה
מאיה15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובתכן... בבקשה לענות!
מאיה15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)