מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 6 וחצישירה14/03/2010
שלום הבן שלי הוא ילד רגיש ועדין, הוא ילד שאוהב יופי, להתבשם להראות טוב הוא ילד מיוחד במינו כלומר גנטלמן עדין מתחשב בזולת מקסים להפליא, יש לו תחומי התעניניות רחבים הוא בחוג גודו אוהב מאוד את החוג ומקפיד ללכת, אוהב כדורגל אך גם אוהב לפעמים להתעסק עם דברים של בנות והוא מאוד אהוב על הבנות בבית ספר, לעיתים משחק עם בנים ולפעמים עם בנות יש לו אפילו ילדה בכיתה שהוא מאוד מסתדר איתה כמו חברי נפש כאלה זה הגיע למצב שהבנים מעירים לו שהוא אמור לשחק רק עם בנים וזה לא מקובל עליו, האם יש ממה לדאוג בקשר לזה שהוא אוהב להתעסק עם משחקים של בנות או לראןת זאת באור חיובי שהוא משהו מיוחד זה מעיד על משהו? איך להתנהג איתו לדוגמא הוא אוהב לשחק בשיער וההורים שלי מעירים מפחד חשש איך צריך להתנהג והאם זה מעיד על משהו? ודוגמא אחרת אוהב להראות את השרירים שלו ושהוא חזק גופנית אז מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 6 וחצי
סמדר ריינר14/03/2010שלום סיגל,
נראה לי שהכי טוב לקבל את הילד כמו שהוא. מותר לו שיהיו לו כל מיני תכונות, וכלל הוא מסתדר וזה לא מפריע לשום דבר אין מקום להעיר לו ולהילחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)