מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות שינה- בת חודשייםלימור14/03/2010
הי,
יש לי תינוקת בת תשעה שבועות. היא ישנה ממש מעט במהלך היום. למעשה היא ישנה בין עשר לעשרים דקות בכל פעם. אנחנו לא מצליחים להבין למה וכבר ניסינו כל מה שאנחנו מכירים.
היא מאוד מתעייפת אחרי שהיא ערה סדר גודל של שעה וחצי שעתיים ואז היא מתחילה לבכות, אנחנו מרדימים אותה (בדרך כלל תוך נענוע קל ועל הידיים), היא נרדמת, אנו מניחים אותה בעריסה או בעגלה או במיטת מבוגרים [כבר ניסינו את כל האפשרויות]. לא עוברות חמש, עשר או עשרים דקות והיא מתעוררת. פעמים נדירות – 40 דקות. פעם אחת ביום, בד"כ לקראת הערב או הלילה היא תופסת תנומה של שלוש שעות. אבל בכל שאר השעות ביממה היא מתעוררת כבר דקות.
הבעיה היא שהיא עדיין עייפה ולכן מקטרת.
לאחרונה התחלנו להחשיך את החדר, ללחוש וכו' [כי שמנו לב שהיא מאוד רגישה לכל רחש קל] אבל זה קשה מאוד כי יש לנו עוד ילדה בת 3.5 בבית שגם כך אכולה רגשות קנאה. בנוסף זה לא תמיד עוזר.
בקיצור- אנו ממש חסרי אונים. עייפים, חסרי סבלנות ואובדי עצות.
אנחנו לא חושבים שזה גזים, כי היא מתפתלת מי יודע מה. אנחנו חושבים שאולי מה שתורם לזה ומעיר אותה זה אוכל שעולה לה, אבל גם אם משכיבים אותה הרבה אחרי האוכל, זה קורה. אגב- היא מתעוררת בין אם היא על הבטן ובין אם היא על הגב.
אנא עצות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מומחית אבל
ע15/03/2010גם הבן שלי היה ככה הוא היום בן 8 חודשים ופשוט למדתי שהוא מעדיף לישון לבד במיטה שלו.ולא על הידיים...
הוא ישן על הבטן, וגם אם הוא קצת מקטר אני לא מרימה אותו והוא חוזר לישון.
כמובן, לא לתת לו לבכות ממש, אלא קיטורים קטנים של התעוררות ראשונית. שמתי לו מוצץ והוא חוזר לבד לישון.
גם לנו יש ילד בן 3.5 ולכן שמנו את התינוק בחדר שלנו עם דלת סגורה כדי שלא יפריע לגדול לישון.
תנסי, אולי זה יעזור....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לא מומחית אבל...
אמא ודודה15/03/2010יש את הספר של הלוחשת לתינוקות- עזר לי ועזר לרבות אחרות (חברות שלי שחלקן ממש מכורות לדבר)
יש לה שיטות שונות- לדעתי שווה לקנות ולנסות (ואח"כ אלפשר להעביר לחברה את הספר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
