בעיות שינה- בת חודשיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה- בת חודשיים
    לימור
    14/03/2010

הי,
    יש לי תינוקת בת תשעה שבועות. היא ישנה ממש מעט במהלך היום. למעשה היא ישנה בין עשר לעשרים דקות בכל פעם. אנחנו לא מצליחים להבין למה וכבר ניסינו כל מה שאנחנו מכירים.
    היא מאוד מתעייפת אחרי שהיא ערה סדר גודל של שעה וחצי שעתיים ואז היא מתחילה לבכות, אנחנו מרדימים אותה (בדרך כלל תוך נענוע קל ועל הידיים), היא נרדמת, אנו מניחים אותה בעריסה או בעגלה או במיטת מבוגרים [כבר ניסינו את כל האפשרויות]. לא עוברות חמש, עשר או עשרים דקות והיא מתעוררת. פעמים נדירות – 40 דקות. פעם אחת ביום, בד"כ לקראת הערב או הלילה היא תופסת תנומה של שלוש שעות. אבל בכל שאר השעות ביממה היא מתעוררת כבר דקות.
    הבעיה היא שהיא עדיין עייפה ולכן מקטרת.
    לאחרונה התחלנו להחשיך את החדר, ללחוש וכו' [כי שמנו לב שהיא מאוד רגישה לכל רחש קל] אבל זה קשה מאוד כי יש לנו עוד ילדה בת 3.5 בבית שגם כך אכולה רגשות קנאה. בנוסף זה לא תמיד עוזר.
    בקיצור- אנו ממש חסרי אונים. עייפים, חסרי סבלנות ואובדי עצות.
    אנחנו לא חושבים שזה גזים, כי היא מתפתלת מי יודע מה. אנחנו חושבים שאולי מה שתורם לזה ומעיר אותה זה אוכל שעולה לה, אבל גם אם משכיבים אותה הרבה אחרי האוכל, זה קורה. אגב- היא מתעוררת בין אם היא על הבטן ובין אם היא על הגב.
    אנא עצות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה- בת חודשיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מומחית אבל

ע
    15/03/2010

גם הבן שלי היה ככה הוא היום בן 8 חודשים ופשוט למדתי שהוא מעדיף לישון לבד במיטה שלו.ולא על הידיים...
    הוא ישן על הבטן, וגם אם הוא קצת מקטר אני לא מרימה אותו והוא חוזר לישון.
    כמובן, לא לתת לו לבכות ממש, אלא קיטורים קטנים של התעוררות ראשונית. שמתי לו מוצץ והוא חוזר לבד לישון.
    גם לנו יש ילד בן 3.5 ולכן שמנו את התינוק בחדר שלנו עם דלת סגורה כדי שלא יפריע לגדול לישון.
    תנסי, אולי זה יעזור....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני לא מומחית אבל...

אמא ודודה
    15/03/2010

יש את הספר של הלוחשת לתינוקות- עזר לי ועזר לרבות אחרות (חברות שלי שחלקן ממש מכורות לדבר)
    יש לה שיטות שונות- לדעתי שווה לקנות ולנסות (ואח"כ אלפשר להעביר לחברה את הספר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו