מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מקרה שקרה...עדי14/03/2010
שלום רב,
היום קרה לי דבר עם בני בן ה-5 שאף פעם לא קרה ואני תוהה מה הסיבה לזה...
שיחקנו בגן שעשועים עם חברים, הודעתי לו שאני נוסעת לרגע (עם בני בן ה-3) וחוזרת במהירות. לא הייתה כל התנגדות מצידו ולא רצה להצטרף. בזמן הזה הוא נותר לשחק עם החברים וחברתי השגיחה עליו.
כשחזרתי מצאתי את החברה בהיסטריה: "הוא נעלם לי הרגע ואין לי מושג איפה הוא".
עזבתי הכל ורצתי לחפש אותו בסביבה וקראתי בשמו אינפור פעמים, הייתי על סף בכי כשפתאום ראיתי אותו יוצא מבין השיחים (לידנו). חברתי כעסה עליו והוא התחיל לבכות.
חזרנו כמובן הביתה, כשכל הדרך אני כועסת ומנסה להבין למה עשה זאת.
אחרי שנרגעתי, דיברתי איתו וביקשתי שיסביר למה נכנס בין השיחים ולא ענה לי כשקראתי לו, הוא אמר שהחבר שלו שיחק עם אחרים ולא שיתף אותו במשחק.
בני מאוד רגיש ועדין.
מה לעשות במקרה כזה?
מה הסיבה שלא ענה לי כשקראתי לו?
אני רוצה להימנע ממקרה נוסף.
אשמח לעזרה
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה שקרה
סמדר ריינר15/03/2010שלום עדי,
היה לבנך יום לא כל כך מוצלח, החבר שלו לא שיתף אותו, והוא נורא נעלב אבל אמא לא הייתה כדי ללכת להגיד לה, אז הוא הסתגר בתוך עצמו והעניש את כולם על כך שעוזבים אותו, דוחים אותו ונעלמים לו (אפילו שקודם לא היה לו איכפת שהלכת, הוא לא ידע שיפגעו בו ויעליבו אותו והוא יצטרך אותך). אחר כך גם החברה שלך וגם את כעסתן עליו. יום קשה ועמוס לכל הדיעות.
הוא בסך הכל ילד קטן, והוא לא יכול להיות מודע לרמת הדאגה שהדבר מעורר כשהוא נעלם. הוא רק בן 5.
קודם כל כדאי לחבק אותו חזק, ולנחם אותו על כך שהיה לו יום קשה אתמול, הוא נעלב מהחבר וגם ממכן.
אחר כך להגיד לו שאת מצטערת שכל כך כעסתן עליו, אבל להבא אסור בשום פנים ואופן להיעלם כך כי נורא דאגתן וחשבתן שמשהו קרה לו.
זה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שהארת את עיניי
עדי15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה:-)
סמדר ריינר15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה! בבקשה תענו לי...
מאיה15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)