מקרה שקרה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקרה שקרה...
    עדי
    14/03/2010

שלום רב,
    היום קרה לי דבר עם בני בן ה-5 שאף פעם לא קרה ואני תוהה מה הסיבה לזה...
    שיחקנו בגן שעשועים עם חברים, הודעתי לו שאני נוסעת לרגע (עם בני בן ה-3) וחוזרת במהירות. לא הייתה כל התנגדות מצידו ולא רצה להצטרף. בזמן הזה הוא נותר לשחק עם החברים וחברתי השגיחה עליו.
    כשחזרתי מצאתי את החברה בהיסטריה: "הוא נעלם לי הרגע ואין לי מושג איפה הוא".
    עזבתי הכל ורצתי לחפש אותו בסביבה וקראתי בשמו אינפור פעמים, הייתי על סף בכי כשפתאום ראיתי אותו יוצא מבין השיחים (לידנו). חברתי כעסה עליו והוא התחיל לבכות.
    חזרנו כמובן הביתה, כשכל הדרך אני כועסת ומנסה להבין למה עשה זאת.
    אחרי שנרגעתי, דיברתי איתו וביקשתי שיסביר למה נכנס בין השיחים ולא ענה לי כשקראתי לו, הוא אמר שהחבר שלו שיחק עם אחרים ולא שיתף אותו במשחק.
    בני מאוד רגיש ועדין.
    מה לעשות במקרה כזה?
    מה הסיבה שלא ענה לי כשקראתי לו?
    אני רוצה להימנע ממקרה נוסף.
    אשמח לעזרה
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרה שקרה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרה שקרה

סמדר ריינר
    15/03/2010

שלום עדי,
    היה לבנך יום לא כל כך מוצלח, החבר שלו לא שיתף אותו, והוא נורא נעלב אבל אמא לא הייתה כדי ללכת להגיד לה, אז הוא הסתגר בתוך עצמו והעניש את כולם על כך שעוזבים אותו, דוחים אותו ונעלמים לו (אפילו שקודם לא היה לו איכפת שהלכת, הוא לא ידע שיפגעו בו ויעליבו אותו והוא יצטרך אותך). אחר כך גם החברה שלך וגם את כעסתן עליו. יום קשה ועמוס לכל הדיעות.
    הוא בסך הכל ילד קטן, והוא לא יכול להיות מודע לרמת הדאגה שהדבר מעורר כשהוא נעלם. הוא רק בן 5.
    קודם כל כדאי לחבק אותו חזק, ולנחם אותו על כך שהיה לו יום קשה אתמול, הוא נעלב מהחבר וגם ממכן.
    אחר כך להגיד לו שאת מצטערת שכל כך כעסתן עליו, אבל להבא אסור בשום פנים ואופן להיעלם כך כי נורא דאגתן וחשבתן שמשהו קרה לו.
    זה מספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שהארת את עיניי

עדי
    15/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    15/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה! בבקשה תענו לי...

מאיה
    15/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו