מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיי הסתגלות וצורך בחיזוקים חיובייםליאור16/10/2007
שלום,
ביתי בת 4 ילדה מאוד אוהבת בוגרת ושמחה בדר"כ
מאז ומתמיד יש לה צורך בחיזוקים חיובים, למרות שאנחנו הורים מאוד חמים וכל הזמן מרעיפים עליה חום ואהבה.
היא כל הזמן שואלת את החברים שלה" אם הם חברים שלה" ו"אם הם אוהבים אותה".
במידה ומישהו אומר לה לא היא מאוד נפגעת מהעניין וזה יכול לנטרל אותה לכמה דקות טובות, כשצוחקים איתה היא לפעמים בתחושה שצוחקים עלייה, אפילו אם אנחנו צוחקים ממשהו שהיא אומרת היא מאוד נפגעת מהעיניין.
היא כל הזמן בודקת שאנחנו בסביבה והיא פוחדת מבעלי חיים למרות שאנחנו מאוד אוהבים בעלי חיים ותמיד מעודדים אותה לנסות ללטף אותם.
אני חושבת שהיא הרבה יותר משוחררת שאנחנו לא בסביבה(שיש יום הולדת היא רוצה שנחכה בחוץ ורק אחר כך היא משתתפת בפעילות, היא מתנהגת אותו הדבר בחוג)
השנה היא עברה לגן מועצה ואני מרגישה שחלה הידרדרות במצב הרוח שלה, יש בגן ילד שמציק לה ומרביץ לה, מעבר לזה היא כל פעם זורקת שם של ילד אחר שאמר לה שהוא לא אוהב אותה.
בשבוע האחרון הגענו למצב שהיא לא רוצה ללכת לגן והיום היא ממש צרחה ובכתה בגן עד שנאלצתי ללכת ולהשאיר אותה צורחת.(מאוד לא אופייני לה היא נמצאת מגיל 4 חודשים במסגרת ואף פעם היא לא בכתה)
אני חייבת לציין שהיינו בסוף שבוע והשארנו אותה אצל סבתא שלה שהיא מאוד אוהבת אבל יכול להיות שזה קשור
הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לפעול כדי לשחרר אותה מחוסר הביטחון ומהפחדים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי הסתגלות
שרון באומל17/10/2007שלום לך.
ראשית, אני מציעה לך לדבר עם הגננת ולברר מה קורה בגן ואיך ניתן להתמודד עם עניין הילד המציק ובכלל מה קורה לה בחברה. ייתתכן והמצב הרבה יותר טוב ממה שהיא מתארת. ואם לא, כדאי לשתף את הגננת על מנת שתעזור לה להתמודד.
ההתנהגות של ביתך אופיינית לגיל והיא תעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)