טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך בני בן 4.5 ילד מאוד חכם ופיקח קולט ממש כל מה שקורה סביבו בצורה מדהימה, הקושי היחיד שיש לנו איתו הוא לשבת איתו וללמד אותו מספרים, אותיות הוא פשוט מתחיל להיות חסר סבלנות (גם אם זה ממש דרך משחק) מתחיל לקפוץ במקום ולהסתכל לכל עבר ואומר לא רוצה ללמוד לא בא לי אני יודע לבד .... לימדנו אותו לרשום את השם ואת זה הוא מצליח רק אות אחת כמראה וזה בסדר... נכון שכל ילד הוא בפני עצמו אך אני רואה שכל ילדי הגן יודעים ולומדים ומנסים והוא פשוט מסרב... ניסינו כל דרך הוא פשוט לא מוכן להקשיב ואני מאוד רוצה עצה איך לעשות זאת משום שזה השלב הקירטי מבחינת קליטה...
אודה לתשובתך אמא דאגנית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליטל, אין ברירה את חייבת להפסיק ללחוץ עליו. הוא מרגיש את הלחץ שלך גם כשאת מנסה שחק איתו. הוא ילמד לבד בקצב שלו או בגן. להיפך, אם תנסי בכח עכישו את עלולה לגרום לו לנזק ולדחייה מכל הנושא של למידה ואחר כך המצב רק יחמיר והוא באמת לא ירצה לקלוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד