רגישות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגישות
    גלית
    15/03/2010

שלום לך
    אני אם חד הורית מבחירה לילד בן כמעט 4, ילד חכם ומקסים
    לאחרונה דיברה איתי הגננת והציעה לי ללכת איתו לטיפול היות והוא מאוד רגיש ובוכה הרבה כששאלתי במה זה מתבטא היות ואני לא רואה את זה בבית אמרה שכשלא מקשיבים לו הוא בוכה.
    ומעיר לילדים שלא מקשיבים לגננת, הוא מאוד נצמד לגבולות ומעיר לאחרים שלא עושים זאת
    שאלתי אם זה מפריע לו מבחינה חברתית והיא אמרה שבכלל לא שהוא ילד מאוד אהוב על כולם
    פשוט חבל להם שהוא בוכה בגלל דברים כאלו.
    היום יצאתי עם הגן למוזיאון וראיתי דוגמא למה שסיפרה הגננת, חילקו את הילדים לזוגות לפני שעלו לאוטובוס, כשירדו מהאוטובוס בת הזוג שלו ירדה לפניו וכשהוא ירד ולא ראה אותה התחיל לבכות כששאלתי מה קרה אמר שהוא לא מוצא אותה.

שאלתי היא האם לדעתך אני צריכה ללכת ליעוץ איתו? האם זה לא עניין של בגרות

אודה על עצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות

ליאת גרוס
    15/03/2010

שלום גלית. כן ייתכן שזהו עניין של בשלות רגשית אבל נראה שיש כאן גם משהו נוסף. קשה לי להגיד רק על סמך מה שכתבת אבל עולים מדברייך סימנים לסוג של חרדה משינויים. חשש ממצבים של עמימות בהם לא הכל ברור וידוע. אולי קושי להתמודד עם מצבים בהם הדברים אינם בשליטתו או שאין לו תחושת שליטה. האם זה מדבר אלייך ? האם נושא זה מהווה קושי גם עבורך ?
    לדעתי ייעוץ יכול לעזור. בגיל זה לא הייתי ממהרת לשלוח אותו לטיפול אלא מסתפקת בהדרכה עבורך ועבור הגננת לאחר שהמטפלת תפגוש אותו פעם אחת ותשוחח עם הגננת.
    בינתיים נסי לשים לב האם צדקתי באבחנתי . תני לו תחושה כי הוא יכול להתמודד בעצמו ואת לצידו אם צריך עזרה. חזקי אותו בהתמודדותו עם מצבים עמומים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גלית
    16/03/2010

היי ליאת
    קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה.
    לגבי האבחנה אני באמת לא יודעת יכול להיות שאת צודקת לגביו
    בכל אופן אני לא חושבת שזה בא ממני כי אני בשנים האחרונות התמודדתי עם הרבה שינויים
    ואם אפשר להעיד על עצמי התמודדתי די יפה אבל יכול להיות שזה נובע גם מהעובדה שאין לו אבא, סבא או סבתא?
    בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם תוכלי להמליץ לי על מטפלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.

גלית
    16/03/2010

אני גרה בחולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות

ליאת גרוס
    18/03/2010

שלום גלית.
    לצערי לא מכירה פסיכולוגים באזור. מכירה ברחובות אבל זה נראה לי די רחוק מחולון.
    נסי להתייעץ בשירות הפסיכולוגי החינוכי של העירייה. בטח יש להם שמות טובים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו